Zo verduurzamen we jouw woning

zo maken we je woning gasvrij

Zonnepanelen

Maximaal profiteren van natuurlijke energie. Met zonnepanelen wek je je eigen duurzame energie op. Enirgy zorgt voor een optimaal rendement voor jouw situatie.

Isoleren van muren, vloeren en daken

Houd de warmte binnen of juist buiten én bespaar direct op je energiekosten. Isoleren is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee. Wij adviseren je graag.

Warm water zonder gas

Doorstroomverwarmer, zonneboiler of warmtepompboiler? Samen met jou bekijken we graag welke elektrische warmwater-oplossing past bij jouw wensen en woonsituatie.

HR-infraroodverwarming

De beste manier van duurzaam verwarmen. Onze infraroodpanelen behoren tot de absolute top in elektrisch verwarmen. Duurzaam, maar vooral zeer comfortabel.

Warmtepomp

Haal de warmte voor je woning uit de lucht, bodem of het grondwater. Milieuvriendelijk en duurzaam: met een warmtepomp ben je klaar voor de toekomst. 

Van oriëntatie tot realisatie

Wij brengen positieve energie naar jouw woning! Daarom bieden we alles voor een aardgasvrij huis: van zonnepanelen tot infraroodverwarming, van isolatie tot warm water zonder gas. Daarbij kun je kiezen voor één van onze oplossingen, voor stap voor stap verduurzamen of voor in één keer volledig aardgasvrij gaan wonen. Wat je ook kiest, bij Enirgy helpen we je graag bij je keuze. In vijf stappen nemen we je mee van oriëntatie tot realisatie:

adviesgesprek duurzaam wonen

1. Oriëntatiegesprek

Stap voor stap verduurzamen of in één keer volledig over op aardgasvrij? Het begint altijd met een goed gesprek, waarin we je wensen bespreken. Telefonisch of persoonlijk.

Gedegen inspectie voor verduurzamen woning

2. Gedegen inspectie

Hoe woon je nu? Op welke vlakken kun je verduurzamen? Waar is je woning geschikt voor? Om deze en andere vragen te kunnen beantwoorden, voeren we een inspectie uit van je woning.

advies op maat

3. Advies op maat

Nu we weten wat je wil en wat de mogelijkheden zijn, stellen we een persoonlijk en maatgericht advies voor je op. Met door jou gewenste duurzame oplossingen én de kosten hiervan op een rij.

Toelichting advies duurzaam wonen

4. Toelichting

Ons advies om je woning te verduurzamen bespreken we graag met je. We bellen je op of komen langs om jouw maatwerkadvies toe te lichten en je vragen te beantwoorden.

enirgy helpt je te kiezen uit onze duurzame oplossingen

5. Hulp bij je keuze

In ons advies geven we meerdere keuzemogelijkheden. Deze opties hebben elk hun eigen voordelen in jouw situatie. We helpen je graag bij de juiste keuze voor jou!

start met verduurzamen met enirgy

6. Start met verduurzamen

Geef je akkoord op ons advies? Dan gaan we over tot actie! We bespreken de planning en werkzaamheden uitvoerig met je. En ook hierbij nemen we jouw wensen natuurlijk mee.

Quote begin
“Duurzaam wonen stond al heel lang op ons wensenlijstje”, vertelt Daisy Petrona. “Toen we in 2015 ons huis konden kopen van de woningbouwvereniging, hebben we dan ook meteen actie ondernomen. Dat begon met zonnepanelen, die we eerst huurden en later aanschaften. Toen ik een documentaire zag over de gaswinning in Groningen, wist ik het zeker: ik wilde van het gas af.”

Daisy Petrona, Uden

Meer lezen Bekijk meer ervaringen

Quote eind

De kwaliteit van Enirgy

Enirgy staat garant voor persoonlijk passend advies
Enirgy wijst de weg

Duurzaam wonen, wat zijn de mogelijkheden?

Ontvang informatie over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen.

 

Neem contact op

Testimonials over Enirgy

Deze duurzame keuzes maakten onze klanten!

Lees hoe anderen onze positieve Enirgy hebben ervaren.

 

Bekijk ervaringen

Afspraak bij Enirgy maken

Plan een afspraak met een van onze adviseurs

Een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

 

Maak een afspraak

team

Van informatie naar installatie, wij zijn Enirgy!

Welkom bij Enirgy, jouw persoonlijke aanspreekpunt voor alle vragen over duurzaam wonen en werken! Ons team van specialisten helpt jou graag met het verduurzamen van jouw woon- of werkomgeving.

Lees meer

team
Persoonlijk advies
Passend bij jouw situatie
Erkende merken
Begeleiding van A tot Z

Het laatste nieuws

Duurzaam is (veel) méér dan alleen groen

Duurzaam is (veel) méér dan alleen groen

Duurzaam is (veel) méér dan alleen groenDe laatste jaren wordt de term ‘duurzaam’ steeds vaker geassocieerd met milieuvriendelijk of groen. Maar als je kijkt naar de letterlijke betekenis van duurzaam, volgens van Dale ‘geschikt, bestemd om lang te duren’, dan wordt...

Lees meer
Gasverbruik verminderen? Er zijn altijd mogelijkheden!

Gasverbruik verminderen? Er zijn altijd mogelijkheden!

Gasverbruik verminderen? Er zijn altijd mogelijkheden!De wereld verandert. Onze planeet warmt op en de geopolitieke verhoudingen zijn de laatste maanden (verder) op scherp gezet. Zowel het klimaat als de situatie in de wereld zorgt ervoor dat we bewuster om willen...

Lees meer
Enirgy geeft aan Oekraïne

Enirgy geeft aan Oekraïne

Enirgy geeft aan Oekraïne De oorlog in Oekraïne doet ons beseffen dat de wereld waarin we leven continu aan onzekerheden onderhevig is. Mensen worden gedwongen om te vluchten, grondstoffen worden schaarser en ook onze gaslevering is onzeker. Tegelijkertijd doet het...

Lees meer

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads