Jouw persoonlijke aanspreekpunt voor alle vragen over duurzaam wonen!

Enirgy

Alternatief aardgas

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor aardgas? Maak kennis met infraroodverwarming van Enirgy! Infraroodverwarming is de beste manier van verwarmen zonder gas. Betaalbaar, milieuvriendelijk en zeer comfortabel.

 

Energietransitie

De media staan er bol van: we ‘moeten’ met z’n allen van het gas af. De energie-transitie, heet dat met een mooi woord. Daarmee bedoelen we niets anders dan dat we geleidelijk overgaan op een nieuwe, duurzame vorm van energie. Die energietransitie zorgt ervoor dat mensen op zoek gaan naar een goed alternatief voor aardgas. Aardgas is immers al decennialang de norm in onze woningen. Een goed alternatief vinden voor aardgas is niet voor iedereen gemakkelijk. Met haar infraroodpanelen biedt Enirgy je een uitstekend alternatief voor aardgas. Door gebruik te maken van infraroodverwarming zet je alvast een eerste stap in de energietransitie, van aardgas naar elektriciteit. Infraroodverwarming is niet alleen een goed alternatief voor aardgas, het is ook eenvoudig te koppelen aan andere duurzame energievormen, zoals zonnepanelen. Op die manier maak je de stap naar volledig duurzame energie compleet.

 

Wonen zonder aardgas (aardgasloos wonen)

Voor wonen zonder aardgas heb je meer nodig dan alleen infraroodverwarming. Wil je wonen zonder aardgas, dan heb je immers niet alleen een alternatief nodig voor je verwarming, maar ook een alternatief voor koken en je warmwater-voorziening. Indien gewenst geven wij je graag een goed advies over de manier waarop je geheel over kunt stappen op aardgasloos wonen. Met infraroodpanelen maak je alvast een goede start op het gebied van verwarmen zonder gas. Zo wordt wonen zonder aardgas voor iedereen toegankelijk, comfortabel en betaalbaar!

 

Energiekosten besparen, comfort verhogen

Infraroodverwarming van Enirgy is een bijzonder comfortabele manier van duurzaam verwarmen. Wij maken alleen gebruik van A-merk-infraroodpanelen, met een zeer hoog rendement én een zeer prettige warmte. Met infraroodpanelen bespaar je fors op je energiekosten. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens prettig voor je portemonnee! Met infraroodverwarming bieden we een alternatief voor aardgas dat niet alleen erg duurzaam is, maar ook nog eens heel comfortabel.

 

Lage investering infraroodverwarming

In het nieuws hoor je regelmatig dat een alternatief voor aardgas erg duur is. Bij Enirgy bewijzen we iedere dag in de praktijk dat dat niet zo is. Onze infraroodpanelen zijn tegen een lage investering te monteren in je woning, en hebben zich gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend. Wil je weten wat infraroodverwarming kost voor jouw woning? Neem contact met ons op, we maken graag een prijsindicatie op maat.

 

Alternatief voor gas?

Wil je gebruik maken van infraroodverwarming, het beste alternatief voor gas? Neem dan gerust contact met ons op, bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een presentatie op locatie. Wij vertellen je graag meer!

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Liever tastbare informatie?
Download dan een van onze brochures

Naar downloads