Alternatief voor aardgas

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor aardgas? Maak dan kennis met de duurzame oplossingen voor aardgasvrij wonen van Enirgy! Wij bieden onder andere infraroodverwarming, warmtepompen en (andere) oplossingen voor warm water zonder gas. Betaalbaar, milieuvriendelijk en zeer comfortabel.

Energietransitie

De media staan er bol van: we ‘moeten’ met z’n allen van het gas af. De energie-transitie, heet dat met een mooi woord. Daarmee bedoelen we niets anders dan dat we geleidelijk overgaan op een nieuwe, duurzame vorm van energie. Die energietransitie zorgt ervoor dat mensen op zoek gaan naar een goed alternatief voor aardgas. Aardgas is immers al decennialang de norm in onze woningen. Een goed alternatief vinden voor aardgas is niet voor iedereen gemakkelijk. Met onder andere infraroodpanelen, warmwaterdoorstromers, warmtepompen en inductiekoken biedt Enirgy je een uitstekend alternatief voor aardgas op het gebied van verwarmen, koken en warm water zonder gas. Met deze oplossingen zet je alvast een eerste stap in de energietransitie, van aardgas naar elektriciteit. Onze all-electric oplossingen vormen niet alleen een goed alternatief voor aardgas, ze zijn ook eenvoudig te koppelen aan andere duurzame energievormen, zoals zonnepanelen. Op die manier maak je de stap naar volledig duurzame energie compleet.

 

Wonen zonder aardgas (aardgasloos wonen)

Wonen zonder aardgas begint met duidelijk kijken naar de samenstelling van je gezin, werk- en/of woonsituatie en de behoefte van de gebruikers. Niet alleen voor nu, maar vooral ook in de toekomst. Ook kijken we naar je woning of het gebouw, zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de mogelijkheden. Vervolgens brengen we deze helder in kaart én selecteren we op basis hiervan verschillende oplossingen en maatregelen. Samen met jou kiezen we uit deze selectie ten slotte de beste optie. Daarbij gaan we niet uit van onze producten, maar van jouw wensen, situatie, behoeften en de mogelijkheden. Indien gewenst geven wij je graag een goed advies over de manier waarop je geheel over kunt stappen op aardgasloos wonen. Met infraroodpanelen maak je alvast een goede start op het gebied van verwarmen zonder gas. Inductiekoken, warmtepompboilers en warmwaterdoorstromers zijn bijvoorbeeld mogelijk voor koken en de warmwater-voorziening. Zo wordt wonen zonder aardgas voor iedereen toegankelijk, comfortabel en betaalbaar!

 

Energiekosten besparen, comfort verhogen

Veel mensen denken dat wanneer zij overstappen op aardgasvrij wonen, ze in moeten leveren op comfort. Maar niets is minder waar! Enirgy biedt een volledig assortiment aan alternatieve oplossingen voor aardgas, die even comfortabel als duurzaam zijn! Wij hebben alles in huis om een optimale oplossing te bieden in élke situatie. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee én je welzijn. Zo bieden we met infraroodverwarming van Enirgy een bijzonder comfortabele manier van duurzaam verwarmen. Wij maken alleen gebruik van A-merk-infraroodpanelen, met een zeer hoog rendement én een zeer prettige warmte. Ook onze zonneboilers, warmtepompboilers en doorstroomverwarmers bieden een prima en zeer comfortabel alternatief voor aardgas.

 

Lage investering infraroodverwarming

In het nieuws hoor je regelmatig dat een alternatief voor aardgas erg duur is. Bij Enirgy bewijzen we iedere dag in de praktijk dat dat niet zo is. Wij bieden al een totaalpakket aan om je woning volledig aardgasvrij te maken vanaf €12.000,- met een terugverdientijd binnen 10 jaar. Wil je weten wat het kost om jouw woning aardgasvrij te maken? Neem contact met ons op, we maken graag een prijsindicatie op maat.

 

Alternatief voor gas?

Wil je gebruik maken van infraroodverwarming, inductiekoken, warmwaterdoorstromer, warmtepompboiler of een ander goed alternatief voor gas? Lees hier meer over duurzaam verwarmen of neem contact met ons op, bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een presentatie op locatie. Wij vertellen je graag meer!

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads