Zonnepanelen van Autarco

De beste zonnepanelen van Nederland

Bij Enirgy zijn we preferred partner van Autarco. Autarco is gevestigd in Eindhoven, en heeft net als Enirgy ‘roots’ in Meierijstad (Noord-Brabant). Wij geloven sterk in lokaal ondernemen, want dit is duurzamer en hiermee geven we ook nog eens een boost aan de economie in onze regio. Maar dat is zéker niet de enige reden dat wij de zonnepanelen van Autarco leveren. Bij Enirgy doen we namelijk geen concessies in kwaliteit. Net zoals onze infrarood verwarmingspanelen komen van A-merk ThermIQ, kiezen we ook voor onze zonnepanelen alleen de beste leverancier. Autarco levert de beste zonnepanelen van Nederland, zodat ook jij profiteert van het hoogste rendement uit je zonnepanelensysteem.

Zonnepanelen en omvormer van één merk

Eén van de voordelen van de zonnepanelen van Autarco, is dat de zonnepanelen én de omvormer beide van hetzelfde merk zijn. Waar je normaal gesproken zonnepanelen kiest van de ene leverancier en een omvormer van de andere, sluiten panelen en omvormer van Autarco gegarandeerd naadloos op elkaar aan. Hierdoor werkt de gehele installatie efficiënter en communiceren panelen en omvormer moeiteloos en foutloos met elkaar. Hierin is Autarco uniek: het is de enige zonnepanelenproducent die alle onderdelen zelf in eigen huis ontwikkelt. Daardoor kunnen we niet alleen het rendement, maar ook de veiligheid van je zonnepanelensysteem optimaal voor je waarborgen. De panelen zijn in Nederland ontworpen, zodat je verzekerd bent van een prachtig design en een fraai eindresultaat op je dak. Met Autarco beschik je bovendien over panelen met de meest geavanceerde technologie en de langste levensduur.

 

Enirgy centrum duurzaam wonen

Unieke zongarantie

Uiteraard mag je van een A-merk als Autarco een goede garantie verwachten. Op het gehele zonnepanelensysteem (inclusief je omvormer) krijg je daarom standaard zowel een product- als vermogensgarantie. Maar Autarco gaat nog een flinke stap verder. Autarco heeft zo’n rotsvast vertrouwen in het rendement van zijn systemen, dat het als enige leverancier van zonnepanelen garantie durft te geven op de opbrengst. Een unieke kWh-garantie, die je compenseert als de zon minder schijnt dan vooraf ingeschat. Deze garantie wordt gewaarborgd in samenwerking met ’s werelds grootste verzekeraar Lloyd’s of London. Je ontvangt geld terug per gemiste kWh als het systeem minder opbrengt dan vooraf berekend en beloofd is. Het verschil ontvang je in euro’s op je bankrekening. 

 

Informeer

Autarco zonnepanelen voor je woning

Wanneer je zonnepanelen laat leggen op het dak van je woning, dan is niet alleen een hoog rendement en een krachtige prestatie van je zonnepanelen van belang. Ook de veiligheid van alles en iedereen die zich onder je dak beweegt, wil je uiteraard kunnen waarborgen. Autarco is een Nederlands bedrijf, dat veiligheid hoog in het vaandel heeft. Als marktleider in solar-totaaloplossingen kan Autarco de risico’s veel beter beperken dan een merk dat allerlei losse componenten verkoopt. Bovendien is én blijft Autarco voortdurend in ontwikkeling: de nieuwste technologieën worden toegepast om de veiligheid van de systemen en de eigenaren nóg verder te vergroten.

Autarco zonnepanelen voor je bedrijf

Zonnepanelen op het dak van je bedrijf leggen vormt een mooie, duurzame investering. Een investering die je op termijn uiteraard terugbetaald wilt zien in een optimale opbrengst en rendement. Met een zonnestroomsysteem van Autarco heb je geen risico’s op onderprestatie. Met de unieke kWh-garantie, een garantie op de opbrengst van je zonnepanelen, kies je voor de meest betrouwbare investering. Bovendien kan Autarco, dankzij zijn expertise en de integratie van de hardware met software, accurate bankable financiële modellen maken. Op die manier kies je voor een investering met een transparant inzicht in de risico’s.

Interesse in zonnepanelen van Autarco?

Ook interesse in zonnepanelen van Autarco voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak met één van onze adviseurs! Wij geven je graag een persoonlijk advies op maat, volledig afgestemd op jouw situatie en wensen.

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads