Centrum Duurzaam Wonen

Onze missie

De wereld verandert. En dus is het nodig dat ons energiegebruik mee verandert. Duurzamer, slimmer, efficiënter. Zodat we ook in de toekomst nog net zo comfortabel kunnen leven als nu. Maar hoe doe je dat? Welke keuzes passen bij je, welke passen bij je huis en situatie en welke producten kunnen behulpzaam zijn wanneer je anders met energie wilt omgaan? In het Centrum Duurzaam Wonen, de uitgebreide showroom van Enirgy in Schijndel (Meierijstad), is het onze missie om je advies, producten en diensten te bieden die je helpen bij deze en andere vragen.

Inspireren, informeren, adviseren, realiseren

Van de allereerste fase, waarin je je waarschijnlijk nog aan het oriënteren bent, tot het moment dat er zonnepanelen op je dak liggen of infraroodpanelen in je huis hangen… Tijdens het gehele traject kun je bij het Centrum Duurzaam Wonen terecht. We inspireren, informeren, adviseren én realiseren. Met onze jarenlange ervaring in de energiebranche helpen we je graag verder!

In onze showroom hebben we allerlei duurzame materialen geïmplementeerd, zodat je deze live kunt ervaren. Van inductiekookplaten tot diverse oplossingen voor warm water, van slimme verlichting tot verschillende soorten isolatie en natuurlijk ’s werelds best geteste infraroodpanelen om je huis gasloos te verwarmen. Hoe comfortabel is een infraroodpaneel, welke oplossingen bestaan er voor warm water en wat kan smarthome je bieden qua gemak en besparing? In het Centrum Duurzaam Wonen vertellen we je er graag meer over!

Showroom duurzaam wonen Enirgy Schijndel Meierijstad

Duurzame visie, duurzame relaties

Behalve op duurzame producten en diensten, leggen we de focus bij Enirgy ook op duurzame relaties. Met klanten, medewerkers en anderen. Een goede vertrouwensband met elkaar opbouwen, waarbinnen het prettig samenwerken is: daar worden wij vrolijk van.

Kom je binnenkort ook een kop koffie doen? Wil je meer weten over ons, onze missie en doelstellingen of onze producten zelf ervaren? Kom naar het Centrum Duurzaam Wonen of neem contact met ons op voor een afspraak op locatie!

Informeer

Interesse?
Wat is het nut van nog jaren wachten, als je nu al duurzamer, goedkoper en comfortabeler kunt wonen zonder gas? Wij helpen je graag mee met de transitie naar een duurzame woning! Neem contact met ons op via 073 – 345 1123 of info@enirgy.nl of bezoek ons in het Centrum Duurzaam Wonen, dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 10h00 tot 17h00

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads