Verbouwen en duurzaam verwarmen

Ga je verbouwen en ben je op zoek naar een goede manier van duurzaam verwarmen in je nieuwe woning? Maak dan kennis met infraroodverwarming van Enirgy!

Verbouwing? Kies voor duurzaam verwarmen

Een verbouwing heeft vaak tot doel om je woning weer toekomstbestendig te maken. Dus waarom zou je dan niet kiezen voor de meest toekomstbestendige manier van wonen? Wonen zonder aardgas! Volledig elektrisch wonen, all electric, wonen zonder aardgas… veel mensen denken er op dit moment over na. Een verbouwing is het ideale moment om een eerdere keuze voor bijvoorbeeld een cv-ketel te heroverwegen. Duurzaam verwarmen, koken en wonen is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook kostenbesparend en zeer comfortabel!
 

Verbouwen: een ideaal moment om over te stappen

Een verbouwing betekent vaak dat je huis helemaal gestript wordt, zodat je er een prachtige nieuwe woning van kunt maken. Daarmee is het dus een ideaal moment om na te denken over een duurzame manier van verwarmen. Want als je radiatoren van de muur zijn, dan heb je alle vrijheid om na te denken over een alternatieve vorm van verwarmen. Verwarmen met infraroodverwarming bijvoorbeeld. Infraroodpanelen bieden een breed aantal voordelen ten opzicht van traditioneel verwarmen. Zo is het duurzaam, milieubewust en kostenbesparend. Maar bovenal haal je met infraroodverwarming een zeer prettige warmte in huis: de warmte van de zon !
 

Ruimtebesparend verbouwen

Wanneer de radiatoren van de muur zijn, zie je ongetwijfeld hoeveel ruimte je daarmee bespaart. En hoeveel ruimte er dus te winnen is door te kiezen voor infraroodverwarming. De infraroodpanelen integreer je in je plafond, of je hangt deze plat tegen het plafond aan. Op die manier worden geen (vaak storende) elementen meer geplaatst in je woonruimte. En die ruimte houd je dus over om te leven! Is montage van infraroodverwarming aan je plafond niet mogelijk? Geen probleem. Je kunt deze ook (zo hoog mogelijk en eventueel schuin) aan je wanden monteren. Zeer eenvoudig én ruimtebesparend verbouwen dus!
 

Nieuwe cv-ketel of duurzaam verwarmen?

Misschien ben je al jaren toe aan een nieuwe cv-ketel. Maar waarom zou je een cv-ketel kopen in een tijd waarin het gas langzaam maar zeker verdwijnt uit de Nederlandse woningen? Door te kiezen voor een alternatief voor de traditionele ketel, zoals infraroodverwarming, zorg je ervoor dat je woning ook na de energietransitie (van aardgas naar andere, duurzame vormen van verwarmen) nog decennialang mee kan.
 

Koude-probleem na verbouwing

We zien het wel vaker: na een verbouwing is het huis feitelijk ‘te groot’ geworden om met de bestaande radiatoren comfortabel verwarmd te worden. Je hebt dan te kampen met een koude-probleem. Met infraroodverwarming los je dit probleem eenvoudig op. Infraroodpanelen kun je namelijk per stuk plaatsen en op die manier gebruiken als aanvullende verwarming. Je hangt het paneel (of de panelen) eenvoudig boven de plek waar je extra warmte wilt creëren, steekt de stekker in het stopcontact en kunt genieten van een heerlijke, comfortabele warmte.
 

Snel verbouwen

Snel verbouwen en geen tijd of zin om te wachten tot er alweer een installateur zijn werkzaamheden heeft verricht? Met infraroodverwarming komt een snelle verbouwing binnen handbereik! De infraroodpanelen zijn namelijk ‘plug & play’: je monteert ze of laat ze monteren, steekt de stekker in het stopcontact en je kunt direct genieten van een heerlijk comfortabele warmte. Snel verbouwen en duurzaam verwarmen begint met een keuze voor infraroodverwarming!
 

Verbouwen en infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een uitstekende manier van gasloos verwarmen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op, kom eens naar onze showroom om onze infraroodpanelen zelf te ervaren en de toepassingen ervan te zien of vraag ons voor een presentatie op een door jou gewenste locatie . Wij vertellen je graag meer!

Persoonlijk advies

Bel mij terug voor nader advies of een afspraak

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads

× WhatsApp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday