Zelf energie opwekken

Zelf energie opwekken en energieneutraal wonen… dat noemen wij ‘live on positive enirgy’! Maar hoe doe je dat? Bij Enirgy geven we je graag meer informatie over zonnepanelen, het gebruik ervan en de voordelen van zelf energie opwekken.

Welke zonnepanelen leg je op je dak? Hoeveel ga je er plaatsen, wat kost het, wat levert het op en wie schakel je in? Wij adviseren je graag! Bovendien werken we uitsluitend met de beste partijen in de regio, zodat we je met een gerust hart door kunnen sturen naar een gespecialiseerde partij.

Wat kun je opwekken en besparen?

De hoeveelheid energie die je kunt opwekken met zonnepanelen (en dus kunt besparen op je energierekening of zelfs terug kunt leveren aan het energienet), is afhankelijk van allerlei verschillende factoren: hoeveel zonnepanelen kun je plaatsen, hoe is de ligging van je dak ten opzichte van de zon, wil je ook zonnepanelen plaatsen in de tuin, welk type paneel heb je, zijn er schaduwbronnen zoals bomen of schoorstenen en worden de panelen goed onderhouden? Bij Enirgy brengen we samen met jou graag de antwoorden op deze en andere vragen in kaart, zodat we kunnen berekenen wat zonnepanelen in jouw situatie op kunnen leveren.

De beste zonnepanelen komen van dichtbij

Bij Enirgy doen we alleen zaken met zorgvuldig geselecteerde A-merken, en liefst zo lokaal mogelijk. Goed voor het milieu én goed voor onze lokale ondernemers! Bij onze zonnepanelen is onze keuze daarom gevallen op Autarco. Autarco is net als wij een bedrijf met wortels in Meierijstad, en is op dit moment gevestigd in Eindhoven. Vanuit daar produceert Autarco de beste systemen van Nederland én (verre) omstreken. Met bovendien een unieke garantie op de opbrengst van de panelen!

Zonnepanelen kopen of huren

Net zoals de energie die je met zonnepanelen kunt opwekken, zijn ook de kosten van zonnepanelen afhankelijk van allerlei factoren. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje en geven je hierover een eerlijk advies. Daarbij nemen we bijvoorbeeld ook de terugverdientijd mee, en de hoeveelheid KWh die je op wilt wekken met je zonnepanelen. Behalve voor het kopen van zonnepanelen, kun je ook kiezen voor het huren van zonnepanelen. Daarmee kun je direct profiteren van een forse besparing op je energierekening, zonder dat je nu hoeft te investeren. Wij betalen de zonnepanelen, jij huurt ze voor een periode van 10 of 15 jaar tegen een vast tarief. De huur verdien je terug met de stroom die je zelf opwekt. Een win-winsituatie dus!

Zonnepanelen installeren

Het plaatsen van zonnepanelen is een vak apart. Wij adviseren je dan ook dit te laten uitvoeren door een partij die hierin gespecialiseerd is. Op die manier weer je zeker dat je zonnepanelen veilig en effectief geplaatst worden en zo efficiënt mogelijk werken. Wil je meer weten over zonnepanelen, zelf energie opwekken of energieneutraal wonen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag met een persoonlijk advies en ontvangen je graag om alle mogelijkheden in kaart te brengen!

Informeer

Interesse?
Wat is het nut van nog jaren wachten, als je nu al duurzamer, goedkoper en comfortabeler kunt wonen zonder gas? Wij helpen je graag mee met de transitie naar een duurzame woning! Neem contact met ons op via 073 – 345 1123 of info@enirgy.bvdodev.nl of bezoek ons in het Centrum Duurzaam Wonen, dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 10h00 tot 17h00

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads