Even voorstellen: kennen jullie Stefan al?

Met ons team werken wij dagelijks aan oplossingen voor duurzaam wonen en werken. In de rubriek ‘even voorstellen’ stellen wij de collega’s uit ons team aan je voor. Deze keer: Stefan!

Hi Stefan, wat doe je bij Enirgy?
“Binnen Enirgy ben ik verantwoordelijk voor het bedrijfsbureau. Schakel je Enirgy in om je woning of kantoor te verduurzamen? Dan zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt. De planning, de communicatie en de afstemming met de installateurs. Maar ook als je tussendoor vragen hebt, ben ik je aanspreekpunt.”

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?
“Pas als het cirkeltje rond is ga ik met een tevreden gevoel naar huis. Dat wil zeggen dat alles klopt qua planning en communicatie. En dat de klant ook op de hoogte is van de status. Is het allemaal goed geregeld? Dan trek ik de deur met een tevreden gevoel achter me dicht.”

Wat is jouw eigen slimme tip op het gebied van duurzaamheid?
“Voor mij zit dat in de kleine dingen. Denk bijvoorbeeld aan de was drogen op een wasrek, in plaats van in de droger. Maar ook de afwas opsparen, in plaats van continu een paar borden, vorken en messen afwassen. Zo bespaar je ongemerkt veel energie. Daarnaast douchen mijn vrouw en ik een groot deel van het jaar buiten, met koud water. Ik begrijp dat dit voor sommige mensen een beetje extreem klinkt. Fris is het namelijk wel. Maar het geeft je wel meteen een boost voor de rest van de dag!”

 

 

Winterpark schijndel

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads