Comfortabele speelruimte bij Mox Spellen

Een pand dat gebruikt werd als magazijn omtoveren tot een gastvrije winkelruimte… Voor die uitdaging stond Michel de Haas, eigenaar van Mox Spellen in Heerhugowaard. In zijn winkel, die 120m2 telt, verkoopt hij niet alleen bord-, kaart- en miniatuurspellen, maar zijn mensen ook welkom om die spellen te komen spelen. En dan is het natuurlijk prettig als zij kunnen genieten van een comfortabele warmte.

Project in het kort

  • Winkelpand in Heerhugowaard, 120m2
  • Op dit moment 2 infraroodpanelen, uit te breiden naar 7
  • Inclusief thermostaat
  • Doorslaggevend: kwaliteit, advies en passie

“Aangezien er in mijn pand geen cv-installatie aanwezig was, ging ik op zoek naar een goede alternatieve oplossing”, zegt Michel de Haas. “Belangrijk was daarbij dat ik mijn winkeldeur open kan zetten, zonder dat de warmte en daarmee ook mijn stookkosten naar buiten waaien. Infrarood verwarmt objecten en mensen. Daardoor kun je de deur openzetten, terwijl de ruimte warm blijft.”

Op die manier kwam Michel uit bij infraroodverwarming. “Op dit moment hangen er twee flinke infraroodpanelen, die geïntegreerd zijn in het plafond”, zegt hij. “Maar dat worden er meer. De panelen die ik nu heb, hangen boven de tafels waar mensen spellen kunnen spelen. In totaal komen er nog vijf panelen bij, waaronder een paneel bij de ingang en één boven de kassa. Met zeven panelen verwarm ik straks dus de gehele ruimte.”

“De kwaliteit van de producten van Enirgy is fantastisch. Ik had eerst twee testpanelen van een ander bedrijf, maar dat bleek een wereld van verschil met de panelen van Enirgy.”

Het advies en de service van Enirgy heeft Michel vanaf het begin af aan als heel prettig ervaren. “De mensen van Enirgy hebben mij heel goed geholpen. Ze kwamen helemaal uit Brabant om een demonstratie te geven, en er was meteen een klik. Hun advies, hun passie… ik was meteen verkocht. Ook de kwaliteit van het product is fantastisch. Ik had eerst al twee testpanelen geprobeerd van een ander bedrijf, maar dat bleek een wereld van verschil met de panelen van Enirgy. De panelen van Enirgy waren zó veel beter; gewoon niet te vergelijken met elkaar. Ze zijn wel wat duurder, maar ze zijn het geld méér dan waard!”

Terug naar alle verhalen

spellenwinkel verwarming
Michel de Haas heeft de panelen zelf opgehangen en geïnstalleerd. “Dat is heel gemakkelijk. Alsof je een gewone plafondplaat erin legt, iedereen kan het. Bovendien zien de panelen er ook uit als gewone plafondplaten. Mijn klanten zien ze niet eens. De panelen nemen daarnaast totaal geen ruimte in. Dat vind ik erg prettig.” Concluderend is Michel erg tevreden over de producten én Enirgy zelf: “Bij Enirgy hebben ze veel moeite gedaan voor mij als startend ondernemer. En dat waardeer ik heel erg.”

Lees voor meer inspiratie ook onze andere referenties, zoals het verhaal van Arie van den Brand, over infraroodverwarming in zijn café/brouwerij in ‘s-Hertogenbosch.

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, komt er een specialist bij jou thuis langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Direct contact

Duurzaam wonen, wat zijn de mogelijkheden?

Ontvang informatie over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen.

Neem contact op

Deze duurzame keuzes maakten onze klanten!

Lees hoe anderen onze positieve Enirgy hebben ervaren.

Bekijk ervaringen

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Maak een afspraak

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads