Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben je commercieel, maar ook technisch geïnteresseerd? Ben je enthousiast van aard en een held in moppen tappen? En lever jij graag een bijdrage aan een eerlijkere, schonere en betere wereld? Dan ben jij onze nieuwe collega! Wij zijn Enirgy: specialist in duurzaam wonen en werken. Wij bieden een compleet pakket aan duurzame oplossingen: van zonnepanelen tot elektrische infraroodverwarming, van warmtepomp tot isolatie. Ter uitbreiding van ons team en ter ondersteuning van onze ambities, zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Wat kun je verwachten?

Bij Enirgy kun je rekenen op een tof team, veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor een grapje. We werken hard én maken veel lol met elkaar. In de groeiende markt van duurzame oplossingen werk je samen met ons aan de toekomst van onze planeet. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, zowel met onze klanten als onderling. Je kunt daarnaast rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire voorwaarden, groei- en ontwikkelkansen en alles wat je praktisch nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.

Wat ga je doen?

Als onderdeel van het bedrijfsbureau ben je de schakel tussen de verkoopadviseurs en onze leveranciers en installateurs. Je ondersteunt onze adviseurs in het samenstellen van offertes en zorgt voor een nauwkeurige verwerking van de orders. Indien nodig help je klanten die bij ons in de showroom komen. Uiteraard helpen we je bij het opdoen van de benodigde productkennis.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Een gezonde dosis humor
  • Minimaal MBO4/HBO-werkdenkniveau
  • Ambitie om door te groeien
  • De wil om samen met je collega’s iets te doen voor onze planeet
  • Een commerciële instelling
  • Een punctuele aard
  • Enige relevante werkervaring in de verkoop en/of techniek is een pré
  • Goede vaardigheid in (gesproken en geschreven) Nederlands

Over Enirgy

Wonen en werken met respect voor mens, milieu, maatschappij én portemonnee: daar krijgen wij energie van! Enirgy is de one-stop-shop in duurzaam wonen en werken. Wij bieden een compleet pakket aan duurzame oplossingen: van zelf energie opwekken tot aardgasvrij verwarmen, oplossingen voor warm water zonder gas en nog veel meer. Alles onder één dak! Wij inspireren, adviseren en realiseren. Gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, staan we garant voor Brabantse gezelligheid, een gemoedelijke sfeer én een goeie borrel op zijn tijd.

Interesse? Tof! Neem contact met ons op via info@enirgy.nl en laat ons weten waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze baan. Voldoe je niet geheel aan het profiel, maar zie je genoeg raakvlakken om toch op deze functie te reageren, voel je vrij om dan alsnog te reageren. Wellicht dat we samen iets moois kunnen creëren!

Duurzaam investeren in de toekomst

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads