Cv-ketel vervangen

Ga je binnenkort je cv-ketel vervangen en twijfel je of dit een verstandige keuze is? Nu de energietransitie (van aardgas naar andere, duurzame energiebronnen) in volle gang is, zijn steeds meer mensen op zoek naar een alternatief voor hun ketel. Bij Enirgy begeleiden we mensen die hun cv-ketel willen vervangen. En we bieden hen een vele malen aantrekkelijker alternatief.
 

Infraroodverwarming versus traditioneel verwarmen

De energietransitie vergt van mensen dat ze anders gaan denken over verwarmen, wonen en energie opwekken. Veel mensen denken dat dat gepaard gaat met geitenwollen sokken of een extra dikke trui. Niets is echter minder waar! Je cv-ketel vervangen door een duurzamer alternatief betekent niet dat je daarvoor moet inboeten aan comfort. Zeker niet als je kiest voor infraroodverwarming als alternatief voor je cv-ketel. Infraroodverwarming biedt namelijk een zeer prettige, bijzonder comfortabele warmte. In je gehele woning, of alleen op de plaatsen waar dat (lokaal) nodig is. De infraroodpanelen zijn los aan te sturen, waardoor je energie bespaart op plekken waar je even geen warmte nodig hebt. Maar het betekent ook dat je extra comfort en warmte eenvoudig creëert op de plekken waar dat nodig is in huis. De infraroodpanelen geven dezelfde warmte af als de zon, waardoor je je in je eigen huis heerlijk kunt koesteren in deze warmte. 100% veilig. Met infraroodverwarming bespaar je bovendien fors op je energierekening. Wel zo prettig!
 

Alternatief voor ketel

Uit het bovenstaande wordt het al duidelijk: infraroodverwarming is een prima alternatief voor je traditionele ketel en centrale verwarming. Maar wij begrijpen dat je cv-ketel vervangen door infraroodpanelen nog bij veel mensen een ver-van-hun-bed-show is. Infraroodpanelen zijn nog relatief onbekend, en misschien wil je eerst weten hoe de vork precies in de steel steekt. Daarom bezoeken wij je graag voor een presentatie van onze infraroodverwarming op locatie. Je ziet én voelt dan in je eigen omgeving hoe een infraroodpaneel werkt en wat de mogelijkheden en toepassingen zijn. Daarnaast ben je welkom in onze showroom in ons Centrum Duurzaam Wonen voor een eerste, vrijblijvende kennismaking. Op die manier kun je rustig kennismaken met deze vervanging van uw cv-ketel.
 

Cv-ketel vervangen door warmtepomp

Met alleen verwarming ben je er natuurlijk nog niet. Want je cv-ketel zorgt nu immers ook voor warm water in je woning. Enirgy kan je indien gewenst bijstaan bij je keuze voor alternatieven voor je cv-ketel op het gebied van warm water, zoals een warmtepomp. Wij werken nauw samen met professionele partners op het gebied van warm-watervoorziening, zodat wij je desgewenst een complete oplossing kunnen bieden wanneer je je cv-ketel wilt vervangen. In ons Centrum Duurzaam Wonen vertellen we je er meer over!
 

Nieuwe ketel kopen of cv-ketel vervangen?

Wil je een nieuwe cv-ketel kopen of wil je je ketel toch liever vervangen door een toekomstbestendiger alternatief? Bij Enirgy adviseren we je graag over de vele mogelijkheden die je hebt om je cv-ketel te vervangen en gebruik te gaan maken van een alternatief dat duurzamer, milieuvriendelijker, kostenbesparend én comfortabeler is. Neem hiervoor contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Heb je vragen over duurzaam wonen, positive enirgy of wil je zelf eens ervaren?

Maak een afspraak Direct contact

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief.

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads