Duurzaam verwarmen bij horecabedrijf Bossche Brouwers

In een oud industrieel pand aan de Tramkade in ’s-Hertogenbosch is brouwpodium ‘Bossche Brouwers aan de vaart’ gevestigd. Hier kunnen mensen terecht voor een heerlijk biertje van de huisbrouwerij en een hoop gezelligheid. Aan de voorkant van de bar is met behulp van infraroodpanelen van Enirgy een heerlijk comfortabele warmte-zone gecreëerd.

Project in het kort

  • Brouwerij/café in ’s-Hertogenbosch
  • Vier infrarood-verwarmingspanelen
  • Gerichte zone-verwarming
  • Praktisch en comfortabel

“We zijn er heel blij mee,” zegt mede-eigenaar Arie van den Brand. “De vloerverwarming in ons pand voldeed namelijk niet om de gehele ruimte te verwarmen. Daarom hebben we gekozen voor vier infrarood-verwarmingspanelen aan de voorzijde van de bar, daar waar de meeste mensen zitten of staan. Daar is het nu aangenaam warm: voor onze gasten is het net of ze in het zonnetje staan.”

“We moeten met z’n allen van gas af. Ik denk daarom dat deze manier van verwarmen de toekomst is.”

“Boven ons café hebben we een brouwerij waar we ons eigen bier brouwen”, vervolgt Arie van den Brand. “Als kwinkslag staat daarom de tekst ‘Al het goede komt van boven’ op onze bar. Met de infraroodpanelen boven de bar is dat nóg leuker. Van boven komt nu niet alleen een lekker biertje, maar ook heerlijke zonnewarmte! Ik denk dat deze manier van verwarmen de toekomst is. We moeten met z’n allen van het gas af en dit geeft een hele prettige warmte. En daarbij: waarom zou je je hele huis of bedrijfspand verwarmen als je ook alleen die plekken kunt verwarmen waar het echt nodig is? Dat is veel fijner én efficiënter.”

Terug naar alle verhalen

bossche brouwers enirgy

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, komt er een specialist bij jou thuis langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Direct contact

Duurzaam wonen, wat zijn de mogelijkheden?

Ontvang informatie over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen.

Neem contact op

Deze duurzame keuzes maakten onze klanten!

Lees hoe anderen onze positieve Enirgy hebben ervaren.

Bekijk ervaringen

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Maak een afspraak

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads