Infraroodverwarming werkt gericht

Je hele bovenverdieping verwarmen om in die ene logeerkamer te kunnen werken? Of je hele schuur (zonder isolatie!) ‘opstoken’ om daar comfortabel achter je bureau te zitten? Dat is zonde, weinig duurzaam en bovendien niet vriendelijk voor je portemonnee. Met infraroodverwarming verwarm je zeer gericht: alleen de ruimte waar je op dat moment zit, of zelfs nóg gerichter. In een grote hal is het zelfs mogelijk om, zonder al te veel warmteverlies, alleen jouw werkplek te verwarmen!

 

Infraroodverwarming is comfortabel & gezond

De warmte van infrarood kun je vergelijken met de warmte van de zon. Heb je een infraroodpaneel aan staan boven je bureau, dan is het dus net of je heel de dag in het zonnetje zit te werken. Heerlijk, toch? Doordat er geen luchtstromen plaatsvinden in de ruimte, is verwarmen met infrarood ook nog eens heel gezond!

 

Infraroodverwarming is duurzaam

Met infrarood verwarm je niet de lucht, maar massa, zoals je bureau, je vloer, je wanden en… jezelf! Dat betekent dat er veel minder energie nodig is om je lekker warm te houden tijdens het werk dan wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van traditionele radiatoren. Daarnaast werkt infraroodverwarming zeer gericht, waardoor het mogelijk is om alleen een klein gedeelte van die zolder/schuur/bovenverdieping comfortabel warm te maken. En dat scheelt natuurlijk een hoop energie!

 

Infraroodverwarming is eenvoudig te installeren

Infraroodverwarming werkt ‘plug & play’: je steekt de stekker in het stopcontact en het paneel kan zijn werk doen. Daarnaast kun je eenvoudig een thermostaat installeren of het paneel koppelen aan een app op je telefoon. Een kind kan de was doen!

 

Infraroodverwarming bespaart kosten

Als je minder energie verbruikt, dalen je energiekosten. Het is logisch, maar we zeggen het er toch even bij. Doordat je met infrarood gericht verwarmt, heb je veel minder warmte nodig om je werkplek comfortabel warm te ‘stoken’. Koppel je infrarood aan bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak, dan kun je met infraroodverwarming zelfs helemaal zelfvoorzienend worden!

 

En verder?

Heb je je werkplek thuis lekker warm ingericht met infraroodverwarming, ben je er dan? Volgens ons nog niet. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan een goede, ergonomische bureaustoel en -tafel? Of aan goede verlichting? Ook die kunnen wij je indien gewenst leveren. Sterker nog: we hebben een compleet en zeer voordelig pakket voor je samengesteld om jouw duurzame én gezonde thuiswerkplek optimaal in te kunnen richten. De totaalprijs voor dit volledige pakket (ergonomische bureaustoel en tafel, infraroodverwarming en verlichting) is slechts € 990! Liever alleen infraroodverwarming, verlichting of meubilair? Ook dat is mogelijk; je stelt je pakket eenvoudig zelf samen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

Duurzame thuiswerkplek faciliteren voor werkgevers

Wil je als werkgever een goede, gezonde en duurzame thuiswerkplek faciliteren voor je medewerkers? Wij ontzorgen je graag! Neem contact met ons op of maak direct een afspraak, we adviseren je graag!

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads