Enirgy breidt uit

Enirgy zet grote stappen! De komende maanden gaan wij namelijk de focus leggen op het regionaal uitbreiden van Enirgy als franchise-organisatie. Om dit te kunnen realiseren, is de directie sinds kort uitgebreid met Marck Bakers. Marck heeft een ruime ervaring met het opzetten van distributiekanalen en gaat deze ervaring inzetten om Enirgy in Nederland op de kaart te zetten. Hij versterkt Bart-Jan van Alebeek als mede-eigenaar van Enirgy.

“Marck en ik kennen elkaar al sinds 2012”, vertelt Bart-Jan. “We werkten destijds samen en zijn steeds met elkaar in contact gebleven. Marck is in 1993 begonnen in de internationale handel en heeft onder andere een zeer succesvolle organisatie opgezet in de wereld van telecom en IT. Dit is natuurlijk een heel andere tak van sport. Maar net zoals de telecom, is ook de wereld van duurzaamheid dynamisch en sterk aan verandering onderhevig. Zijn ervaring is dus erg waardevol.”

One-stop-shop in duurzaam wonen

Ook Marck zelf is enthousiast: “Wat mij opvalt in de markt van duurzame oplossingen is dat er veel losse partijen zijn die vooral naar eigen voordeel praten. Er is nog geen enkele organisatie die het de klant écht gemakkelijk maakt en een one-stop-shop biedt voor de hele verduurzamingsreis. Daarin willen wij ons met Enirgy onderscheiden. Wij bieden vrijwel alle oplossingen voor duurzaam wonen en werken, van zonnepanelen tot warmtepomp en elektrische verwarming. We beginnen altijd met het in kaart brengen van de wensen en behoeften van een klant. Wat willen zíj op het gebied van duurzaam wonen en werken? Wat is er mogelijk? Op basis daarvan maken we een uitgebreid plan, zodat een klant precies weet waar hij aan toe is. Hij kan hiermee zelf bepalen in welke volgorde en met welke snelheid hij de verduurzaming wil uitvoeren. De komende jaren blijft de markt van verduurzaming zich snel ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om met Enirgy hierin een rol van betekenis te kunnen spelen voor onze klanten!”

Meer weten over Enirgy, onze visie of de manier waarop we jou verder kunnen helpen met duurzame oplossingen? Neem gerust contact met ons op!

Duurzaam investeren in de toekomst

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads