Enirgy groeit door!

Bij Enirgy zitten we vol toffe toekomstplannen. Na een periode waarin we soms te hard groeiden en daarom regelmatig tegen onze eigen grenzen aanliepen, kijken we de komende tijd graag vooruit. We hebben ons team uitgebreid, met een nieuw ICT-systeem werken we aan een soepele dienstverlening en we hebben voor later dit jaar de opening van twee nieuwe vestigingen op de planning staan.

Totaaloplossing in duurzaam wonen en werken

Bovendien willen we ons de komende jaren nóg beter richten op de wensen en uitdagingen van onze klanten. In de markt van duurzame oplossingen gebeurt veel, en het is dan ook logisch dat je als klant het overzicht soms kwijt bent. Wij horen dan ook regelmatig van onze klanten, dat zij het ingewikkeld vinden om een goede keuze te maken uit de vele oplossingen en aanbiedingen op het gebied van duurzaamheid. Met Enirgy brengen we het overzicht terug: we bieden een compleet maatwerk-advies, volledig toegespitst op je persoonlijke situatie. En een totaaloplossing als het gaat om duurzaam wonen en werken.

Om dat nog beter te kunnen realiseren, investeren we bij Enirgy de komende tijd in een professionelere dienstverlening. Zo gaan we onze procedures beter stroomlijnen en gaan we ons concept verder uitbouwen. Onze doelstellingen zijn daarbij ambitieus: zo willen we Enirgy op den duur landelijk uitrollen. We houden je op de hoogte!

Meer weten over een totaalconcept in duurzaam wonen en werken of een persoonlijk en maatgericht advies? Maak een afspraak met één van onze adviseurs! 

 

Enirgy groeit door

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads