Gas besparen Meierijstad

Woon je in Meierijstad of omgeving en wil je gas besparen? Welkom bij Enirgy! Wij vertellen je graag hoe je gasverbruik kunt verminderen en kunt besparen op je gasrekening. Maar we adviseren niet alleen, we realiseren ook! Onze monteurs staan voor je klaar!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs!

Waarom gas besparen?

De wereld verandert. We hebben niet alleen te maken met klimaatverandering en de energietransitie, maar ook met geopolitieke verschuivingen. Met de stijgende energieprijzen daar nog bovenop, zijn we er steeds meer van doordrongen: we moeten ons gasverbruik verminderen. Daarmee zorgen we beter voor mens, milieu én maatschappij en maken we onze energievoorziening toekomstbestendig. Maar gas besparen doe je niet zomaar. Want betekent gas besparen ook dat je in moet leveren op comfort? En welke mogelijkheden zijn er eigenlijk als je gas wilt besparen? Bij Enirgy helpen we je graag verder! Wij inspireren, informeren, adviseren én realiseren!

 

Hoe kun je gas besparen?

Besparen op het gebruik van aardgas kan op vele verschillende manieren. Zo kun je ervoor kiezen om volledig aardgasvrij te gaan wonen, maar je kunt ook stap voor stap minder gas gaan gebruiken. Bij Enirgy kunnen we je in allebei de gevallen verder helpen. Wat wij belangrijk vinden, is dat onze oplossingen passen bij jouw woonsituatie en wensen. Daarom geven we je altijd een advies dat volledig op jou is afgestemd. We bieden dus een persoonlijk advies én een breed scala aan mogelijke oplossingen om gas te besparen: van elektrische HR-infraroodverwarming of warmtepomp tot zonnepanelen, isoleren en warm water zonder gas (warmtepompboiler, elektrische boiler, zonneboiler of doorstroomverwarmer). Doordat wij een breed scala aan mogelijkheden bieden, zijn er altijd opties om in jouw specifieke situatie te besparen op gas!

 

Wat kosten gasloze (elektrische) oplossingen?

Net zoals ons advies volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, zo zijn ook de kosten van elektrische, aardgasvrije oplossingen voor iedereen verschillend. Wanneer je volledig aardgasvrij wilt gaan wonen, hangt daar een ander kostenplaatje aan dan wanneer je kiest voor slechts één van onze oplossingen. Op die manier bepaal je zelf op basis van jouw budget wat je nu uit wilt geven aan het verduurzamen van je woning of werkruimte. Bij Enirgy denken we daarin graag met je mee. Kies je voor gasloze oplossingen in combinatie met zonnepanelen, dan begin je direct met fors besparen op je energierekening. Maar ook wanneer je kiest voor één van de andere elektrische oplossingen, zul je dat al snel merken in je portemonnee. Bovendien kies je met gasloze oplossingen niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een beter klimaat, een bijdrage aan de energietransitie en een toekomstbestendige energievoorziening.

 

Moet ik inleveren op comfort als ik ga besparen op gas?

Daar kunnen we heel eenvoudig én eerlijk op antwoorden: nee. Bij Enirgy weten we dat duurzaam én comfortabel wonen perfect samen kunnen gaan. Onze oplossingen om gas te besparen zijn er altijd op gericht om jou net zoveel of zelfs meer comfort te laten ervaren dan nu. En mocht je onverhoopt ergens tegenaan lopen? Dan staan wij ook na aankoop voor je klaar, om ervoor te zorgen dat je 200% tevreden bent met onze elektrische oplossingen!

 

Ook gas besparen in Meierijstad of omgeving?

Wil je ook direct besparen op je gasverbruik? En woon je in één van de kernen van Meierijstad: Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Zijtaart, Erp, Nijnsel, Keldonk, Boerdonk, Olland, Eerde, Boskant of Mariaheide? Of in bijvoorbeeld Boxtel, Sint-Michielsgestel, Gemonde, Liempde of ’s-Hertogenbosch? Dan helpen wij je graag verder! Enirgy is gevestigd in Schijndel. Van daaruit helpen we onze klanten in Meierijstad, Noord-Brabant én de rest van Nederland om gas te besparen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads