Gasloos verwarmen

Op zoek naar een duurzame, comfortabele en kostenbesparende manier van verwarmen? Kies voor verwarmen zonder aardgas! Met infraroodverwarming van Enirgy wordt gasloos verwarmen betaalbaar, eenvoudig en bovendien zeer comfortabel.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een vorm van stralingswarmte, zonder de negatieve bij-effecten van de straling. Met onze infraroodpanelen geniet je namelijk van de warmte van zon (zonne-warmte), 100% veilig en geschikt voor het hele gezin. Met infrarood worden massa en mensen direct verwarmd, terwijl met andere vormen van verwarmen de lucht in de ruimte verwarmd wordt. Door de directe verwarming van mensen en massa in een ruimte, ontstaat een prettig, comfortabel en gezond leefklimaat. Bovendien is infraroodverwarming door deze directe manier van verwarmen een zeer energiebesparende manier van verwarmen. En dat is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook goed voor je portemonnee. Infraroodverwarming is daarmee een manier van verwarmen die steeds populairder wordt.

Duurzaam verwarmen

Infraroodverwarming is niet alleen heel prettig en gezond, het is ook een zeer duurzame warmte. Dat komt ten eerste omdat we geen gebruik maken van aardgas bij het verwarmen. Daarnaast is het een zeer energiezuinige warmte. Infraroodverwarming is toepasbaar als verwarming voor je gehele woning, maar kan ook plaatselijk, in bijvoorbeeld één kamer, worden toegepast. Bekijk meer toepassingen van infraroodverwarming. Naast milieuvriendelijk en energiezuinig is infraroodverwarming ook heel betaalbaar. Veel mensen denken dat gasloos verwarmen duur is. Hierover wordt helaas ook regelmatig bericht in de media. Infraroodverwarming is een manier van gasloos verwarmen tegen een lage investering. Op basis van het aantal panelen, de wijze van aansturing die je kiest en de door jou gewenste uitvoering van de panelen maken wij graag een prijsindicatie op maat voor je.

Elektrisch en gasloos verwarmen

Infraroodverwarming werkt volledig op elektriciteit. Het is daarom een uitstekende optie wanneer je kiest voor elektrisch verwarmen, gasloos verwarmen of zogenaamde ‘all electric’ oplossingen. Doordat onze infraroodpanelen alleen elektriciteit nodig hebben, werken ze ‘plug & play’. Je steekt eenvoudig de stekker in het stopcontact en je kunt direct genieten van een heerlijke, comfortabele warmte.
 

Verwarmen zonder aardgas

Aardgas verdwijnt langzaam maar zeker uit de Nederlandse huizen en woningen. Verwarmen zonder aardgas heeft dan ook de toekomst. Maar gasloos verwarmen, of verwarmen zonder aardgas, is ook iets wat we als Nederlanders nog niet gewend zijn. Aardgas is immers decennialang de norm geweest. Om te kunnen verwarmen zonder aardgas, is bij de meeste mensen dan ook een denkslag nodig. En er zijn goede alternatieven voor de huidige cv-ketels en centrale verwarming nodig. Infraroodverwarming is zo’n alternatief. Het heeft alleen maar voordelen ten opzichte van de huidige manier van verwarmen.
 

Ook duurzaam verwarmen?

Wil je je woning ook duurzaam, volledig elektrisch verwarmen en toekomstgericht? Of wil je eerst een voorproefje van de manier waarop onze infraroodverwarming werkt? Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen je graag in onze showroom waar je onze infraroodpanelen zelf kunt ervaren. Of maak een afspraak voor een presentatie bij jou op locatie. We vertellen je graag meer!
 
Informeer

Persoonlijk advies

Bel mij terug voor nader advies of een afspraak

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads

× Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday