Gebundelde krachten tegen energie-armoede in Schijndel

Bij Enirgy hebben we de krachten gebundeld met de Vincentiusvereniging Schijndel, Stichting Samen Sterk voor Meierijstad en Geld & Zo, het financieel loket van Welzijn de Meierij. Samen met deze organisaties willen we iets (extra’s) doen tegen energie-armoede in Schijndel. We roepen bovendien iedereen die hieraan een steentje wil bijdragen, op om mee te doen!

Hoe werkt het?
Vanuit de Vincentiusvereniging en Samen Sterk worden mensen aangedragen die baat kunnen hebben bij deze actie. De energiecoaches van Enirgy en Welzijn de Meierij gaan dan kijken bij deze mensen thuis en brengen vervolgens een advies uit over de manier waarop zij het beste energie kunnen besparen. Wat kan er gedaan worden, hoeveel geld is daarvoor nodig, wie gaat dat oppakken? Door het geld te besteden aan energiebesparende maatregelen, zorgen we ervoor dat we een structurele bijdrage leveren aan het verlagen van de energierekening, in plaats van een eenmalige financiële steun. Uiteraard brengen wij onze energie-adviezen gratis uit. En leveren we de energiebesparende oplossingen tegen kostprijs, waarbij we samen met onze partners zorgen voor een zo scherp mogelijke inkoop. Zo kunnen we mensen voor een paar euro al helpen om tocht te verminderen of slimmere verlichting aan te brengen. En voor enkele tientjes maken we hun radiatoren geschikt om op lagere temperatuur te verwarmen. Uiteraard zijn deze maatregelen voor de mensen zelf kosteloos, het gaat hier puur om het geld dat wij nodig hebben om de onkosten hiervan te kunnen dekken. Iedere bijdrage kan dus een verschil maken!

Doe je mee?
Iedereen die geld of tijd overheeft, roepen wij bovendien op om een steentje bij te dragen! Ben je ook ondernemer, kun je wat (geld) missen of ben je met pensioen en wil je helpen? Doe dan mee! Stuur een mail naar maartje@enirgy.nl en geef aan wat je wilt bijdragen: tijd, geld, materiaal of iets anders… Wij vinden het altijd tof om van je te horen!

Stijgende gasprijzen

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads