Infrarood paneel

Een infrarood paneel biedt dé beste oplossing voor duurzaam verwarmen. Met een infrarood paneel verwarm je gericht een koudere plek. Of kies voor infraroodverwarming als hoofdverwarming in je gehele woning of werkruimte! Bij Enirgy, gevestigd in Schijndel (Meierijstad), geven we je graag een maatwerk-advies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

Hoe werkt een infrarood paneel?

Een infrarood paneel (ir paneel) werkt op basis van infrarode straling. Anders dan bijvoorbeeld de UV-straling van de zon, werkt een infrarood paneel op basis van lange-golf-straling. Deze straling is volledig veilig. Deze duurzame infraroodverwarming verwarmt met deze straling de massa in de ruimte: mensen, meubels, vloer, wanden… Dat betekent dat de luchttemperatuur niet heel hoog hoeft te zijn: zit je in de stralingswarmte, dan voelt dat comfortabel, ook al is de luchttemperatuur om je heen lager.

Infrarood warmtepaneel zelf ervaren

De warmte van infrarood is vergelijkbaar met de warmte van de zon. Dat betekent dat je met een infrarood warmtepaneel, ook wel ir paneel, geniet van een heerlijk comfortabele warmte. Wij adviseren je hier bovendien graag bij, zodat je in je woning of werkruimte gegarandeerd een hoog comfort zult ervaren met je infrarood warmtepaneel. Twijfel je of infraroodverwarming in jouw situatie tot voldoende comfort leidt? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs. Samen met jou bekijken we wat de situatie is en hoe we je het beste kunnen helpen. Bovendien kun je de warmte van infrarood in onze showroom zelf ervaren. Je voelt dan zelf hoe comfortabel een infrarood paneel aanvoelt!

Infrarood paneel plafond

Bij Enirgy adviseren we om je infrarood panelen waar het kan aan het plafond te monteren. Dit geeft het hoogste rendement en het meeste comfort. Vind je infrarood panelen aan het plafond niet mooi? Dat kan. Bij Enirgy zien we veel mensen die twijfelen of infraroodverwarming (ir paneel) aan het plafond iets voor hen is. Dan is het goed om te weten dat infraroodverwarming niet alleen ‘zwevend’ aan het plafond gemonteerd kan worden, maar ook geïntegreerd kunnen worden in je plafond. In een wit plafond valt je infrarood paneel op die manier vrijwel niet op, en is het bovendien prachtig strak weggewerkt. Wil je je infrarood paneel of -panelen sowieso niet aan het plafond bevestigd hebben? Informeer dan bij je adviseur naar de mogelijkheden van het bevestigen van je paneel of panelen aan de wand. Ook dat is mogelijk, maar het geeft een wat lager rendement.

De beste infrarood panelen in de markt

Bij Enirgy kun je rekenen op de beste infrarood panelen in de markt. Wij zijn namelijk preferred partner van ThermIQ. ThermIQ is een Nederlands bedrijf, dat haar infraroodverwarming produceert in Duitsland. Doordat de productie van het infrarood paneel dichtbij plaatsvindt, houdt ThermIQ grip op de kwaliteit en het proces. Uit onafhankelijk onderzoek van de Universiteit van Kaiserslautern is gebleken dat de infraroodverwarming van ThermIQ significant de beste is in de markt. ThermIQ is dan ook hét beste infrarood paneel met het hoogste rendement.

Interesse in infraroodverwarming?

Heb je interesse in infraroodverwarming (ir panelen) van Enirgy? Wij adviseren je graag! Enirgy is gevestigd in Schijndel, Meierijstad. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak bij ons of bij jou op locatie!

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Heb je vragen over duurzaam wonen, positive enirgy of wil je zelf eens ervaren?

Direct contact

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads