Infrarood panelen

Duurzaam je huis verwarmen met infrarood panelen van Enirgy

 • Duurzame en efficiënte investering
 • Gericht verwarmen van ruimtes
 • Energiezuinig, bespaar gemiddeld 30%
 • All-electric infraroodverwarming binnen één dag

Direct contact

Infrarood panelen

Duurzaam je huis verwarmen met infrarood panelen van Enirgy

 • Duurzame en efficiënte investering
 • Gericht verwarmen van ruimtes
 • Energiezuinig, bespaar gemiddeld 30%
 • All-electric infraroodverwarming binnen één dag

Direct contact

Jouw woning duurzaam verwarmen

Met onze flexibele infrarood panelen kun je jouw woning direct warm en comfortabel maken. Door de meest moderne technologieën zijn de panelen extreem energiezuinig en kun je bepaalde ruimtes gericht verwarmen. Op deze manier verwarm je de plek waar je zit of bezig bent en niet de gehele ruimte. Dit is een ideale oplossing voor woningen, badkamers, kantoren, werkplekken en bijvoorbeeld hobbyruimtes.

De populariteit komt met name door de flexibiliteit die de infrarood panelen te bieden hebben. Je kunt ze namelijk eenvoudig aan de muur of plafond monteren tot een maximale hoogte van 3.0 meter. Ook zien de panelen er fraai uit. Ze zullen niks te kort doen aan het design van jouw woning.

Het kan voorkomen dat het zonde is om een hele ruimte te verwarmen terwijl er slechts een kleine oppervlakte gebruikt wordt. Dit is 1. niet milieuvriendelijk en 2. je bespaart hier geen geld mee. Dit kan verholpen worden door het effectief en efficiënt inzetten van één of meerdere infrarood panelen.

De voordelen van infrarood panelen

Zoals hierboven omschreven staat heeft het gebruik infrarood panelen meerdere voordelen.

 • Warmte per ruimte apart regelen
 • Direct warm en comfortabel
 • Duurzaam – Wanneer je gebruik maakt van groene stroom verwarm je de woning helemaal klimaatneutraal
 • 100% veilig en voordelig
 • Makkelijk te installeren
 • Mogelijkheid om 100% elektrisch te verwarmen
infrarood panelen

Duurzamer, goedkoper én comfortabeler wonen

Wil je duurzamer en comfortabeler wonen, en daarbij ook nog eens fors besparen op je energierekening? Kies dan voor infraroodverwarming! Of je nu in een appartement woont, een tussenwoning hebt of een luxe villa bezit, infraroodverwarming zorgt voor een heerlijke, stabiele warmte. Infraroodverwarming is bovendien een goed startpunt voor het verduurzamen van je gehele woning naar gasloos en all-electric! Vaak kunnen we dit al in één dag voor je realiseren.

Gehele woning verwarmen met infrarood panelen

Ons doel is om woningen gasvrij te maken, en hier willen wij je graag bij helpen! Dit is beter voor het milieu en voor jouw portemonnee. Wanneer jij een goed geïsoleerde woning hebt is het ook mogelijk om te kiezen voor een geheel elektronisch verwarmingssysteem.

Een woning geheel te voorzien van infrarood panelen kan vaak binnen een dag gerealiseerd worden! Ook hoef je hierna nauwelijks gebruik te maken van een cv-ketel. Dit scheelt ook weer onderhoudskosten!

Wil jij jouw woning beter isoleren? Ook hier helpen wij jou graag bij! Woning isoleren met Enirgy.

Infrarood panelen zijn een duurzame oplossing

60% van de energierekening komt tot stand door het verwarmen van je huis. Gas is niet goedkoop en ook niet goed voor het milieu. Wil jij jouw woning graag verduurzamen? Dan is het elektrisch verwarmen van jouw woning met infrarood panelen een geweldige optie. Doordat de panelen gericht ingezet kunnen worden hoeft er geen gas verspilt te worden aan het totaal opwarmen van een ruimte. De panelen verwarmen je lichaam en oppervlaktes en niet de lucht. Hierdoor is het overbodig om de panelen aan te zetten wanneer je er niet bent. De panelen verwarmen snel op zodat je niet lang hoeft te wachten om de comfortabele warmte te ervaren.

Mensen besparen gemiddeld 30% wanneer ze ervoor kiezen om hun huis te verwarmen met infrarood panelen van Enirgy. Infrarood panelen hebben een ontzettend lange levensduur. Zo kun je een paneel gemiddeld 100.000 uur gebruiken!

 

Gericht opwarmen

Er zijn geschikte thermostaten bij ons verkrijgbaar waarmee je ruimtes apart wilt verwarmen. Hierdoor kun je elke ruimte apart bedienen.

Als je nog een stap verder wilt gaan is het zelfs mogelijk om met bewegingsmelders te werken. Hierdoor zullen de panelen automatisch aan gaan wanneer je er bent, en gaan ze ook automatisch uit wanneer je de ruimte verlaat.

De panelen hebben een korte opwarmtijd, sommige zelfs 3 minuten! Ideaal voor op de badkamer of op een onverwarmde zolder.

 

Waar kun je een paneel het beste plaatsen?

Een infrarood paneel werkt het meest efficiënt wanneer de infrarood stralen goed verdeeld worden. Daarom is het plafond een geschikte plek om de panelen te plaatsen. Op deze manier hebben de infrarood stralen het grootste bereik.

Het is ook mogelijk om een paneel op de wand/muur te plaatsen. Het is wel van belang dat hij dan centraal, en niet te laag wordt geplaatst.

 

Haal meer uit je huis met de infrarood panelen van Enirgy

De wereld verandert continu. Wij vinden het erg belangrijk dat wij als mensen mee veranderen. Op een positieve, duurzame en efficiënte manier. Wanneer jij de eerste stappen wilt maken om te verduurzamen staan wij klaar om je hierbij te helpen.

Neem contact op met een adviseurs of bezoek onze showroom voor een advies dat aansluit bij jouw situatie!

Ja, ik wil ook infrarood panelen!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen? Bezoek onze showroom in Schijndel of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Direct contact

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

 •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads