Infraroodverwarming als sieraad bij Haarstudio Ronky

Infraroodverwarming is duurzaam, energie- en kostenbesparend en geeft bovendien een prettige warmte. Maar volgens Rian Bekkers, eigenares van Haarstudio Ronky, zijn de infraroodpanelen in haar kapsalon ook nog eens erg mooi. “Het zijn echte sieraden in onze salon.”

Project in het kort

  • Kapsalon in Uden
  • Standaard twee panelen, extra ruimte gecreëerd met twee extra panelen
  • Inclusief HomeIQ: aansturing via app op mobiel of iPad
  • Duurzaam, comfortabel én prachtig

Infrarood-verwarmingspanelen

In Haarstudio Ronky in Uden hangen normaal gesproken twee infrarood-verwarmingspanelen: één in de ruimte waar de haren van klanten gewassen worden, en één buiten, onder de veranda. “Beide panelen zijn voorzien van een prachtige print”, zegt Rian Bekkers. “Het paneel onder de veranda beeldt de ‘stairway to heaven’ uit, het paneel in de wasruimte een zwart gat in het heelal. Bovendien heb ik nu, in de winter, tijdelijk twee extra panelen hangen. Deze zorgen ervoor dat ik mijn buitenruimte beter kan benutten. Met een zeil heb ik mijn veranda dichtgemaakt; in combinatie met de twee extra infrarood-verwarmingspanelen, creëer ik op die manier extra knipstations. Handig in drukke periodes, zoals rondom de feestdagen.”

“De heerlijke warmte van de infraroodpanelen draagt bij aan het gevoel van in de watten gelegd worden, dat wij hier graag voor onze klanten creëren”.

“In de wasruimte van de salon was voorheen geen verwarming aanwezig. “Daardoor moest ik op zoek naar een oplossing. Het infraroodpaneel is hier perfect. Het hangt precies boven de stoel, zodat mensen het idee hebben dat ze in de zon liggen. Die heerlijke warmte draagt bij aan het gevoel van in de watten gelegd worden, dat wij hier graag voor onze klanten creëren. Het paneel in de wasruimte is voorzien van een mooie gouden lijst en een prachtige print. In de koof erboven zijn een aantal spotjes aangebracht die het paneel uitlichten. Het is dus echt een sieraad in onze salon.”

Een sieraad dat bovendien werkt zoals dat zou moeten, volgens Rian. “De infraroodpanelen geven een heel prettige warmte, ze zijn zuinig in gebruik, veel voordeliger dan andere vormen van verwarmen en de aansturing ervan werkt super-gemakkelijk. De panelen zijn standaard ingesteld op de sluitingstijden van de salon; ze gaan dan vanzelf uit. Maar ik kan dit ook zelf aanpassen via een app op mijn telefoon. De panelen zijn los van elkaar en mooi traploos te regelen, dat vind ik wel handig.”

Naast Rian zijn ook haar klanten enthousiast. “Ik krijg regelmatig positieve reacties op de panelen, voor mij vormen ze echt een perfecte uitkomst!”

“De panelen zijn standaard ingesteld op de sluitingstijden van de salon; ze gaan dan vanzelf uit.”

ronky

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, komt er een specialist bij jou thuis langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Direct contact

Duurzaam wonen, wat zijn de mogelijkheden?

Ontvang informatie over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen.

Neem contact op

Deze duurzame keuzes maakten onze klanten!

Lees hoe anderen onze positieve Enirgy hebben ervaren.

Bekijk ervaringen

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Maak een afspraak

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads