Infraroodverwarming als onderdeel van complete verduurzaming

Toen Peter de Groot nieuwe zonnepanelen liet leggen met een vermogen van 6000 Wattpiek, ging hij zich oriënteren op het volledig gasloos maken van zijn woning. Sinds het voorjaar van 2020 is zijn gasaansluiting verzegeld en is zijn woning ‘all-electric’.

Project in het kort

  • Woonhuis in Delft
  • Zes infrarood-verwarmingspanelen
  • Inclusief installatie
  • Onderdeel van complete verduurzaming

 

“Al van 2001 t/m 2013 had ik zonnepanelen op mijn dak liggen”, zegt Peter de Groot. “Een paar jaar geleden heb ik nieuwe panelen laten leggen. Deze leveren een totaal vermogen van 6000 Wattpiek. Daar kon ik dus veel mee doen. Ik ben me toen gaan oriënteren op elektrische oplossingen voor onder andere koken, warm water en verwarmen. Voor verwarmen kwam ik al snel uit bij infraroodverwarming. Een kennis van me, die in de buurt woont, heeft ook infraroodverwarming van Enirgy. Hij loopt altijd in een T-shirtje. Ik kende het gevoel van de warmte dus al, en wist hoe comfortabel het kan zijn.

 

Enirgy heeft vier van mijn zes infraroodpanelen voor mij geïnstalleerd. Dat is netjes verlopen en er was goed over nagedacht. Zo hebben ze bij een witte stekkerdoos ook netjes een witte snoer gebruikt en bij een zwarte stekkerdoos een zwarte snoer. Dat geeft het geheel een nette uitstraling. Twee panelen heb ik zelf opgehangen. Het contact met de mensen van Enirgy verliep over het algemeen prima. Maarten van Enirgy is langsgekomen om te inventariseren wat ik nodig zou hebben aan panelen. Dat persoonlijke contact is prettig.

Met de andere duurzame maatregelen die ik heb genomen, ben ik nu volledig van het gas af. Mijn gasaansluiting is sinds het voorjaar van dit jaar verzegeld. Ik ben nu dus helemaal duurzaam en ik kan er weer even tegen voor de toekomst!”

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, komt er een specialist bij jou thuis langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Direct contact

Duurzaam wonen, wat zijn de mogelijkheden?

Ontvang informatie over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen.

Neem contact op

Deze duurzame keuzes maakten onze klanten!

Lees hoe anderen onze positieve Enirgy hebben ervaren.

Bekijk ervaringen

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Maak een afspraak

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads