Infrarood verwarming

Efficiënt, duurzaam en comfortabel verwarmen

 • Zeer comfortabele en prettige warmte
 • Duurzaam en gasloos verwarmen waar dat nodig is
 • Zeer energiezuinig, gemiddelde besparing zelfs 30%
 • Snel en tegen lage kosten te installeren

Maak een afspraak Direct contact

Infrarood verwarming

Efficiënt, duurzaam en comfortabel verwarmen

 • Zeer comfortabele en prettige warmte
 • Duurzaam en gasloos verwarmen waar dat nodig is
 • Zeer energiezuinig, gemiddelde besparing zelfs 30%
 • Snel en tegen lage kosten te installeren

Maak een afspraak Direct contact

Hét alternatief voor je cv-ketel

Infrarood verwarming is een uitstekend alternatief voor je cv-ketel. Verwarmen via infrarood werkt volledig elektrisch en is bovendien bijzonder comfortabel. Het is gezond, je kunt er gericht mee verwarmen en het is zeer energiezuinig. Bovendien is het vaak mogelijk om je woning volledig te transformeren naar all-electric infraroodverwarming binnen één dag!

De voordelen van infrarood verwarming:

 • Comfortabel: haal de zon in huis!
 • Stabiele temperatuur
 • Gezond
 • Zeer energiezuinig, gemiddelde besparing zelfs 30%
 • Snel te installeren tegen lage kosten
 • Gericht verwarmen; per zone in te stellen
 • Beter voor klimaat én portemonnee
 • Tot 15% rendement op je investering
 • Meestal binnen één dag te realiseren

Wil je meer weten over infraroodverwarming en de werking ervan? Check onze veel gestelde vragen, ervaar het zelf in onze showroom of neem contact op met één van onze adviseurs.

Zo maken wij je woning gasvrij

Waarom duurzaam verwarmen?

De traditionele cv-installatie is al decennialang de reguliere manier om je woning of werkruimte te verwarmen. Maar willen we samen het verschil gaan maken voor volgende generaties, dan is het noodzakelijk dat we naar andere vormen van verwarmen gaan kijken. Daarnaast is de verwarming een grote energieverbruiker in huis. Zo bestaat bijna 60% van je energierekening uit kosten voor je verwarming en 15% van de rekening uit de kosten voor warm water. Op een energiezuinige en duurzame manier je huis en water verwarmen loont dus. Zowel voor je portemonnee als voor het klimaat.

Duurzamer, goedkoper én comfortabeler wonen

Wil je duurzamer en comfortabeler wonen, en daarbij ook nog eens fors besparen op je energierekening? Kies dan voor infraroodverwarming! Of je nu in een appartement woont, een tussenwoning hebt of een luxe villa bezit, infraroodverwarming zorgt voor een heerlijke, stabiele warmte. Infraroodverwarming is bovendien een goed startpunt voor het verduurzamen van je gehele woning naar gasloos en all-electric! Vaak kunnen we dit al in één dag voor je realiseren.

Wat is infrarood?

Infrarode straling is een ander woord voor warmtestraling. De zon is de grootste bron van infraroodstraling op aarde. Zonder infrarood zou er geen leven op aarde mogelijk zijn: het is de straling waaronder wij als mensen zijn ontstaan en geëvolueerd. Infrarood is onderdeel van het ‘elektromagnetische spectrum’, waartoe ook licht en bijvoorbeeld ultraviolette (UV) straling behoren. Doordat infraroodstraling zich exact aan de andere kant van het spectrum bevindt dan UV-straling, is het een zeer veilige vorm van verwarmen.

Hoe werkt infrarood verwarming?

Waar conventionele cv-systemen de lucht in je woning of werkruimte verwarmen, zorgt infrarood voor een directe verwarming van objecten en lichamen (massa). Dit werkt hetzelfde als opwarming door de zon: ook wanneer de zon op de aarde schijnt, wordt niet de lucht, maar de aarde zelf opgewarmd. Doordat de aarde wordt verwarmd, stijgt ook de luchttemperatuur. Op dezelfde manier werkt onze energiezuinige infrarood verwarming. De infraroodpanelen verwarmen de vloer, de mensen en andere objecten in de ruimte. Hierdoor ontstaat een prettig en comfortabel leefklimaat.

Volledig veilig

Uiteraard is de infraroodverwarming van Enirgy volledig afgestemd op de wensen en eisen voor leef-, woon- en werkruimtes. We gebruiken dus alleen straling (langegolf-infraroodstraling) die voor 100% veilig is voor het hele gezin. Ook kinderen, ouderen, zorgbehoevenden en bijvoorbeeld zwangere vrouwen kunnen met een gerust hart genieten van de comfortabele warmte van de zon.

Ja, ik wil ook infrarood verwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen met tot 15% rendement op je investering? Bezoek onze showroom in Vught of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Maak een afspraak Direct contact

Persoonlijk advies

Bel mij terug voor nader advies of een afspraak

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads

× WhatsApp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday