Nieuwsbrief Juni 2020!

Maximaal profiteren van natuurlijke energie
Duurzame ontwikkelingen bij Enirgy:

  • Nieuw bij Enirgy: zonnepanelen
  • Bouwhal zelfvoorzienend met oplossingen van Enirgy
  • Extra voordelig! Waterontkalker, de oplossing tegen kalkaanslag

Beste relatie,
De wereld van duurzaamheid en energie is voortdurend in beweging. Daarom houden we je als relatie van Enirgy graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Binnen ons bedrijf én daarbuiten. Zo kun je in deze nieuwsbrief meer lezen over dé nieuwe duurzame oplossing tegen kalkaanslag, onze zonnepanelen en één van de mooie projecten die wij de laatste tijd hebben mogen realiseren. Heb je nog vragen, ben je geïnspireerd geraakt of benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!
Met vriendelijke groeten,
Team Enirgy – Centrum Duurzaam Wonen
Direct contact

Nieuw bij Enirgy: zonnepanelen

Schuur met zonnepanelen
Van warmwater-oplossingen tot infraroodverwarming: bij Enirgy vind je alles voor duurzaam wonen en werken! Daarom vind je bij ons sinds kort ook zonnepanelen. Net zoals bij onze andere producten en diensten, zijn we hierbij uiteraard niet over één nacht ijs gegaan. Met onze A-merk-zonnepanelen bieden we namelijk een maximale kwaliteit tegen de allerbeste prijs. Daarnaast kiezen wij bewust en zorgvuldig voor lokale en gecertificeerde partners. Zo weet je zeker dat veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan. Lokaal = betrouwbaar!
Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, plannen wij altijd een afspraak bij je thuis met één van onze specialisten. We kunnen je dan een advies en offerte op maat bieden. Doordat wij blijven investeren in onze groei, kunnen we je project bovendien binnen vier weken realiseren! Daarnaast bieden we een uitgebreide garantie op panelen, omvormers, materiaal, installatie én zelfs op de opbrengst! Kortom: met Enirgy weet je zeker dat je altijd de beste oplossing kiest!
Direct advies op maat aanvragen

Dak met zonnepanelen

Zelfvoorzienende bouwhal voor Stichting De Mispelhal

Nadat in 2019 de bouwhal van carnavalsvereniging De Wallepikkers uit Zaltbommel in vlammen opging, was het dit jaar tijd voor een nieuwe. Maar dan wél twee volledig duurzame hallen, vond de stichting die voor de hallen verantwoordelijk is. Dus staan er nu twee nieuwe hallen, die zelfvoorzienend zijn in energie én volledig gasloos. Enirgy legde 54 zonnepanelen op het dak en voorzag de bestuurskamer en kantine van all-electric infraroodverwarming. De verlichting in het pand is gekoppeld aan de zonnepanelen, die voldoende stroom op kunnen wekken om zowel de verlichting als de verwarming in het pand draaiende te houden. Hiermee is Stichting De Mispelhal weer klaar voor de toekomst.
Meer Enirgy projecten

Onze waterontharder: de écht duurzame oplossing tegen kalkaanslag!

Sinds kort bieden we bij Enirgy dé duurzame oplossing tegen kalkaanslag: de WaterIQ waterontharder. Deze innovatieve ontharder genereert een sterk magnetisch veld en voorkomt hiermee dat kalkaanslag zich kan hechten. Het resultaat: geen last meer van kalkaanslag, je kraanwater smaakt beter en huishoudelijke apparaten gaan langer mee. Bovendien gebruikt je huishoudelijke apparatuur beduidend minder energie!
De WaterIQ waterontharder installeer je gemakkelijk zelf binnen enkele minuten.  Met de waterontharder profiteer je van een besparing op je energierekening, heb je minder schoonmaakmiddelen en wasmiddel nodig, heb je minder last van huidirritatie en krijg je heerlijke zachte was. Fijn en super-duurzaam! Je krijgt 15 jaar garantie op de magnetische werking en 100 dagen tevredenheidsgarantie. De investering verdien je meestal binnen één jaar al terug. Met onze zomeractie betaal je nu geen € 189,- maar slechts € 149,-!
Meer weten of bestellen?

Live on positive enirgy

Bij Enirgy draait alles om energie. Positieve energie. Wonen en werken met respect voor mens, milieu, maatschappij én portemonnee. Dat noemen wij ‘live on positive enirgy’. Deze klanten ging jou voor!
Verhalen van onze klanten

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads