Hoera! Enirgy bestaat vijf jaar!

Hoera, Enirgy bestaat vijf jaar! Al vijf jaar voorzien we onze klanten van oplossingen voor duurzaam wonen en werken. Van zonnepanelen tot duurzame HR-infraroodverwarming, van inductiekoken en isolatie tot warmtepompen en warm water zonder gas. Al vijf jaar staan we bovendien voor een persoonlijk advies, een vakkundige montage en de beste A-merk-oplossingen. En dat vieren we!

enirgy 5 jaar

Wij zetten alles op z’n kop!

Wij bestaan vijf jaar en zetten alles op z’n kop. Dat heb je misschien laatst al wel gezien in de kranten van Meierijstad, waarin onze advertentie letterlijk op z’n kop stond. Maar we zetten ook ons logo op z’n kop én we pakken uit met duurzame prijzen. In de week van 23 t/m 27 mei vind je in de MooiSchijndelKrant, MooiRooiKrant en Stadskrant Veghel namelijk een leuke actie: vind de vijf en win een waterbesparende douchekop. Zet ‘m op je kop en bespaar direct water, terwijl jij geniet van een heerlijke douche. Meedoen? Hou onze socials én de krant in de gaten!

Win een duurzame douchekop

Iedere dag verbruiken wij tijdens het douchen vele liters water. Met onze waterbesparende douchekop bespaar je tot wel 35% aan water, terwijl je tegelijkertijd geniet van een heerlijke douche. Goed voor jou, goed voor je portemonnee én goed voor de wereld. Deze duurzame en luxe douchekop heeft meerdere standen, zodat jij altijd de douche kunt nemen die bij je past. Van een heerlijke massage tot relaxte regendouche; de keuze is aan jou! Zet ‘m op je kop en genieten is dus gegarandeerd! Je wint deze fijne douchekop door mee te doen aan onze actie in de lokale kranten van Meierijstad… hou je brievenbus dus in de gaten! 

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads