Enirgy: duurzaam wonen en werken

Bij Enirgy draait alles om energie. Positieve energie. Wonen en werken met respect voor mens, milieu, maatschappij én portemonnee: dat noemen wij duurzaam. Wij bieden allerlei oplossingen voor het duurzaam en rendabel inrichten van je energiebehoefte. Stap voor stap verduurzamen of juist in één keer… het kan allemaal. Bij ons vind je bovendien alles onder één dak!

Onze missie

De wereld verandert. En dus is het nodig dat ons energiegebruik mee verandert. Duurzamer, slimmer, efficiënter. Zodat we ook in de toekomst nog net zo comfortabel kunnen leven als nu. Maar hoe doe je dat? Welke keuzes passen bij je, welke passen bij je huis en situatie en welke producten kunnen behulpzaam zijn wanneer je anders met energie wilt omgaan? Bij Enirgy is het onze missie om je advies, producten en diensten te bieden die je helpen bij deze en andere vragen. Daarbij denken we niet vanuit onze producten of oplossingen, maar vanuit jouw behoefte. Wil je ineens verduurzamen of stap voor stap? Wat wil je verduurzamen? Wat is je huidige energieverbruik en hoe ziet dat er in de toekomst uit? Op basis van je behoefte en de mogelijkheden die je woning of bedrijfspand biedt, stellen we een optimale mix van duurzame oplossingen voor je samen.

Eén aanspreekpunt voor je gehele verduurzamingsproject

Van de allereerste fase, waarin je je waarschijnlijk nog aan het oriënteren bent, tot het moment dat er zonnepanelen op je dak liggen of infraroodpanelen in je huis hangen… Tijdens het gehele traject kun je bij Enirgy terecht. We inspireren, informeren, adviseren én realiseren. Daarnaast treden we op als regievoerder over een breed scala aan duurzame oplossingen. Zonnepanelen, warmtepomp, isolatie, elektrisch koken of infraroodverwarming? Wij regelen het allemaal, je hebt één aanspreekpunt en je kunt het met een gerust hart bij ons neerleggen. Met onze jarenlange ervaring in de energiebranche helpen we je graag verder!

Onze showroom in Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant)

In onze showroom in Schijndel (gemeente Meierijstad, Noord-Brabant) hebben we allerlei duurzame materialen geïmplementeerd, zodat je deze live kunt ervaren. Van inductiekookplaten tot diverse oplossingen voor warm water, van slimme verlichting tot verschillende soorten isolatie en natuurlijk ’s werelds best geteste infraroodpanelen om je huis gasloos te verwarmen. Hoe comfortabel is een infraroodpaneel, welke oplossingen bestaan er voor warm water en wat kan smarthome je bieden qua gemak en besparing? In onze showroom vertellen we je er graag meer over!

Duurzame visie, duurzame relaties

Behalve op duurzame producten en diensten, leggen we de focus bij Enirgy ook op duurzame relaties. Met klanten, medewerkers en anderen. Een goede vertrouwensband met elkaar opbouwen, waarbinnen het prettig samenwerken is: daar worden wij vrolijk van.

Kom je binnenkort ook een kop koffie doen? Wil je meer weten over ons, onze missie en doelstellingen of onze producten zelf ervaren? Kom naar onze showroom of neem contact met ons op voor een afspraak op locatie!

Informeer

Interesse?
Wij helpen je graag mee met de transitie naar een duurzame woning! Neem contact met ons op via 073 – 345 1123 of info@enirgy.nl of bezoek ons in het Centrum Duurzaam Wonen, dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 10h00 tot 17h00

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads