Infrarood-verwarming in je badkamer

Bij elektrische (infrarood)verwarming denk je misschien niet direct aan een verwarming die geschikt is voor gebruik in sanitaire ruimtes zoals de badkamer. Toch lenen de infraroodpanelen zich hier uitstekend voor.

Infraroodverwarming badkamer

Ken je het probleem dat de radiator in je badkamer niet meer aanspringt, omdat het in de woonkamer, waar je thermostaat hangt, al lekker warm is? Met infraroodverwarming is dit probleem opgelost. Doordat de panelen per stuk aan te sturen zijn, geniet je altijd van een heerlijke warme kamer.
De panelen kunnen aan het plafond bevestigd worden, waardoor je ruimte bespaart én een ‘strakkere’ ruimte kunt creëren. Ideaal voor een prachtige design-badkamer, waarin het heerlijk toeven is! Uiteraard zijn de verwarmingspanelen van Enirgy zo ontworpen, dat ze 100% veilig gebruikt kunnen worden in ‘natte ruimtes’. Daarnaast is het gebruik van de panelen zeer aangenaam. Zo geeft infraroodverwarming een heerlijke, comfortabele warmte, die het nemen van een bad of douche nog behaaglijker maakt.

Ja, ik wil ook infraroodverwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen met tot 15% rendement op je investering? Bezoek onze showroom in Vught of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Maak een afspraak Direct contact

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief.

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads