Infrarood-verwarming in bedrijfshallen

Bedrijfshallen, magazijnen, werkplaatsen en opslagruimtes zijn door hun oppervlakte en hoogte vaak lastig te verwarmen. Met infraroodverwarming kunnen we wél een aangename temperatuur realiseren.

Infraroodverwarming bedrijfshallen

Voor bedrijfshallen heeft infraroodverwarming meerdere voordelen. Zo hoef je bij infraroodverwarming niet de gehele ruimte te verwarmen om toch een comfortabele temperatuur te creëren. Doordat infraroodverwarming de massa in de ruimte (personen en objecten) verwarmt in plaats van de lucht, kun je zeer gericht verwarmen waar dat nodig is. Je kunt dan werken bij een comfortabele temperatuur, terwijl de rest van de ruimte koel(er) blijft. Dat is niet alleen prettiger werken, het scheelt ook aanzienlijk in energie en kosten.

Ja, ik wil ook infraroodverwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen met tot 15% rendement op je investering? Bezoek onze showroom in Vught of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Maak een afspraak Direct contact

Persoonlijk advies

Bel mij terug voor nader advies of een afspraak

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads

× WhatsApp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday