Infrarood-verwarming in bedrijfshallen

Bedrijfshallen, magazijnen, werkplaatsen en opslagruimtes zijn door hun oppervlakte en hoogte vaak lastig te verwarmen. Met infraroodverwarming kunnen we wél een aangename temperatuur realiseren.

Infraroodverwarming bedrijfshallen

Voor bedrijfshallen heeft infraroodverwarming meerdere voordelen. Zo hoef je bij infraroodverwarming niet de gehele ruimte te verwarmen om toch een comfortabele temperatuur te creëren. Doordat infraroodverwarming de massa in de ruimte (personen en objecten) verwarmt in plaats van de lucht, kun je zeer gericht verwarmen waar dat nodig is. Je kunt dan werken bij een comfortabele temperatuur, terwijl de rest van de ruimte koel(er) blijft. Dat is niet alleen prettiger werken, het scheelt ook aanzienlijk in energie en kosten.

Bedrijfshallen
Bedrijfshallen
Bedrijfshallen

Ja, ik wil ook infraroodverwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen? Bezoek onze showroom in Schijndel of maak een afspraak met een adviseur bij jou op locatie. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Direct contact

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads