Je horecagelegenheid duurzaam verwarmen

Behalve een comfortabele oplossing, is infrarood ook een praktische en elegante oplossing voor de verwarming van je hotel, restaurant of cafe.

Infrarood-verwarming horeca

Doordat er met infraroodverwarming weinig tot geen luchtcirculatie plaatsvindt, verlies je geen warmte bij een openstaande deur. Je verwarmt gericht de objecten en personen in een ruimte, in plaats van de lucht. Daardoor realiseer je met infraroodverwarming een flinke energie- en kostenbesparing. De panelen zijn te integreren in een systeemplafond, of ‘los’ op te hangen. Door de elegante vormgeving vormen ze een mooie aanvulling op het interieur van je hotel, café of restaurant.

Benieuwd hoe infraroodverwarming in de horeca in de praktijk werkt? Lees de referentie van onze infraroodverwarming in café/brouwerij Bossche Brouwers aan de Vaart in ‘s-Hertogenbosch.

Horeca infrarood verwarming
Horeca infrarood verwarming
Horeca infrarood verwarming
Horeca infrarood verwarming

Ja, ik wil ook infraroodverwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen met tot 15% rendement op je investering? Bezoek onze showroom in Vught of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Direct contact

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads