Infrarood-verwarming voor kantoren

Op kantoor wil je een aangename omgeving creëren, waarin het prettig is voor medewerkers en bezoekers. Enirgy biedt je graag een oplossing op maat.

Infrarood-verwarming kantoren

Enirgy kan je niet alleen een totaaloplossing bieden voor je kantoor, waarbij we je gehele pand voorzien van energiezuinige infraroodverwarming, maar kan ook één of meerdere panelen plaatsen voor je. Doordat deze een zeer gerichte warmte afgeven en niet de lucht, maar massa (een persoon, een object) verwarmen, zijn deze bij uitstek geschikt voor plekken die soms koud en kil aan kunnen voelen. Zo is infraroodverwarming ideaal voor bijvoorbeeld een balie tegenover een deur die veelvuldig (of zelfs de gehele dag) open staat. Maar het is ook ideaal om voor iedere medewerker de perfecte temperatuur te creëren. De ene medewerker heeft het immers soms warm, terwijl de andere het koud heeft. Met onze infraroodpanelen en intelligente sturingen is het mogelijk op verschillende plekken in de ruimte een andere temperatuur te realiseren.

Infraroodverwarming kan eenvoudig verwerkt worden in een systeemplafond, of ‘los’ onder het plafond geplaatst worden.

infrarood verwarming kantoren
infraroodverwarming kantoren
infrarood kantoren enirgy
enirgy infrarood verwarming

Ja, ik wil ook infraroodverwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen? Bezoek onze showroom in Schijndel (Meierijstad) of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Direct contact

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads