Infrarood voor veehouderij

Behalve een comfortabele oplossing, is infrarood ook een praktische en energiebesparende oplossing voor de verwarming van je veehouderij.

Infraroodverwarming veehouderij

Infraroodverwarming is zeer geschikt voor het duurzaam verwarmen van een veehouderij. Je verwarmt gericht de objecten en personen in een ruimte, in plaats van de lucht, waardoor het bij uitstek geschikt is voor grote ruimten. Doordat er met infraroodverwarming weinig tot geen luchtcirculatie plaatsvindt, verlies je geen warmte bij een openstaande deur. Daardoor realiseer je met infraroodverwarming een flinke energie- en kostenbesparing. De panelen zijn te integreren in het plafond, of ‘los’ op te hangen.

Ja, ik wil ook infraroodverwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen met tot 15% rendement op je investering? Bezoek onze showroom in Vught of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Maak een afspraak Direct contact

Persoonlijk advies

Bel mij terug voor nader advies of een afspraak

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads

× WhatsApp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday