Infraroodverwarming voor de zorg

Infraroodverwarming is bij uitstek geschikt voor de zorg. Dat komt doordat infraroodverwarming een specifieke plek kan verwarmen, zonder dat er luchtcirculatie plaatsvindt. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een operatiekamer, waar het essentieel is dat de lucht voldoet aan strenge eisen, en luchtcirculatie niet wenselijk is.

Infraroodverwarming voor de zorg

Infraroodverwarming is niet alleen comfortabel en duurzaam, het is ook bij uitstek geschikt voor de zorg. Dat komt doordat infraroodverwarming zowel weldadig is, als (zeer) hygiënisch. Ideaal dus voor een breed scala aan toepassingen in de zorg: van operatiekamer, fysiotherapieruimte of tandartspraktijk tot complete zorginstelling! Bovendien zijn infraroodverwarmingspanelen erg geschikt bij balies, in wachtruimtes, op poliklinieken, in magazijnen en op afdelingen waar patiënten of bewoners verblijven.

Infraroodverwarming in je praktijkruimte
Je praktijkruimte duurzaam verwarmen? Kies voor infraroodverwarming! Infrarood biedt een heerlijke warmte, die weldadig aan zal voelen voor je patiënten of cliënten. Op die manier creëer je een prettige warmte in je tandartsstoel, op de bank in je psychologie-praktijk, het bed in je massage- of fysiotherapie-ruimte enzovoorts. Maar ook boven je balie of in je wachtruimte is infrarood een uitstekende oplossing!

Operatiekamer duurzaam verwarmen
Infraroodverwarming is bij uitstek geschikt voor het verwarmen van operatiekamers. Doordat het mogelijk is om (zeer) plaatselijk te verwarmen, kunnen artsen en assistenten in een operatiekamer comfortabel werken, terwijl de plek waar de patiënt ligt exact de juiste (koelere) temperatuur heeft. Infraroodverwarming verwarmt de massa (objecten en personen in de ruimte), en niet de lucht. Daardoor vindt er weinig tot geen luchtcirculatie plaats en wordt zorgvuldig geconditioneerde lucht niet verstoord door luchtstromen. Kortom: een hygiënische manier van verwarmen in de zorg!

Gasloos verwarmen zorginstellingen en verpleeghuizen
Met infrarood kunnen gehele zorginstellingen duurzaam (gasloos) verwarmd worden. Ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, woonzorgcentra, praktijkruimtes, instellingen voor begeleid wonen… Infraroodverwarming geeft een aangename warmte, die een prettig binnenklimaat creëert voor patiënten, bewoners, bezoekers en medewerkers. Bij Enirgy adviseren we je uiteraard graag over de plaatsing en het aantal infrarood-panelen, aansturingsmodules (thermostaat) enzovoorts. Bovendien staan onze monteurs graag klaar om je gehele infrarood-verwarmingssysteem snel en deskundig voor je te installeren.

Positieve energie in de zorg!
Enirgy brengt positieve energie in de zorg! Want met onze infraroodverwarming staan duurzaamheid en gasloos wonen en werken voorop. Wij staan voor oplossingen die goed zijn voor mens, milieu, maatschappij en portemonnee… Live on positive enirgy! Meer weten over onze oplossingen in de zorg? Neem contact met ons op, bezoek onze showroom infraroodverwarming om het zelf te ervaren of vraag een demonstratie aan bij jou op locatie!

Tandarts stoel heater
Heater dokter
Enirgy infrarood verwarming Thermiq centrum duurzaam wonen zorg therapie ruimte

Ja, ik wil ook infraroodverwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen met tot 15% rendement op je investering? Bezoek onze showroom in Vught of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Direct contact

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads