Goede service, open communicatie en duurzame oplossingen

In het huis waar Lida Spuijbroek begin 2019 ging wonen, was op dat moment alleen heteluchtverwarming aanwezig. Een warmtebron die ze niet comfortabel, maar ook niet duurzaam vond. Ze woog verschillende alternatieven tegen elkaar af. Met als resultaat 18 infrarood-verwarmingspanelen, een warmtepomp en een warmtepompboiler van Enirgy.

Project in het kort

  • Vrijstaand woonhuis in Sprang-Capelle
  • 18 infrarood-verwarmingspanelen
  • Warmtepomp en warmtepompboiler
  • Besturing en monitoring met BeNext-app

“Zo’n anderhalf jaar geleden zijn wij verhuisd naar onze huidige woning”, vertelt Lida Spuijbroek. “Over de heteluchtverwarming die in dit huis aanwezig was, waren we niet tevreden: we vonden het niet comfortabel én we vonden dat het te veel gas verbruikte. Daarom gingen we rondkijken voor een andere oplossing. Daarbij hebben we van alles gezien en verschillende alternatieven overwogen. Via Google zijn we terecht gekomen bij Enirgy.”

“We zijn eerst in de showroom in Vught geweest, en daarna is Bart-Jan van Enirgy bij ons thuis geweest om onze woonsituatie te bekijken. Samen met hem hebben we nagedacht over de invulling van het hele plaatje. Als we toch bezig waren, wilden we namelijk wel helemaal van het gas af. Bart-Jan heeft dat toen ook meegenomen in zijn aanbod. Toen we akkoord waren met de offerte, is hij nogmaals bij ons langs geweest met verschillende experts. Het hele traject werd dus zorgvuldig voorbereid, zodat wij precies wisten waar we ‘ja’ tegen zeiden.”

“Het hele traject van de verduurzaming van ons huis werd zorgvuldig voorbereid. Op die manier wisten we precies waar we ‘ja’ tegen zeiden.”

“Toen we de winter in gingen, werd via het BeNext-monitoringsysteem vrij snel duidelijk dat de elektrische cv-ketel niet zo goed werkte als gehoopt. Bart-Jan heeft toen geheel kosteloos de elektrische ketel vervangen door een hypermoderne warmtepomp. Ook de kosten voor de montage hoefden wij niet te betalen. Dat vonden we zeer genereus. Wij zijn dan ook zeer tevreden en hebben inmiddels een goede relatie met hem opgebouwd, die ik zou willen omschrijven als ‘zakelijke relatie plus’. Zijn service is niet alleen goed, maar zijn communicatie is ook open en eerlijk. Dat waarderen wij heel erg.”

“Ons huis hebben we beschikbaar gesteld voor mensen om te komen kijken en ervaren hoe de warmte van infrarood, warmtepomp en warmtepompboiler in de praktijk voelt. De volgende stap die we op termijn overwegen, is het leggen van zonnepanelen. Tegen de tijd dat we daarmee aan de slag gaan, denken wij zeker weer aan Enirgy!”

Terug naar alle verhalen

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, komt er een specialist bij jou thuis langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Direct contact

Duurzaam wonen, wat zijn de mogelijkheden?

Ontvang informatie over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen.

Neem contact op

Deze duurzame keuzes maakten onze klanten!

Lees hoe anderen onze positieve Enirgy hebben ervaren.

Bekijk ervaringen

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Maak een afspraak

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads