Showroom duurzaam wonen

Op deze site kun je van alles lezen over duurzaam en gasvrij wonen. Maar je weet natuurlijk pas echt wat je kunt verwachten, als je het zelf ervaart! Kom daarom zelf eens kijken en voelen hoe onze oplossingen in de praktijk werken in één van onze showrooms!

Centrum Duurzaam Wonen

Hoe comfortabel is een infraroodpaneel, welke oplossingen bestaan er voor warm water en wat kan smarthome je bieden qua gemak en besparing? In het Centrum Duurzaam Wonen in Vught (Noord-Brabant) laten wij je graag een breed scala aan oplossingen zien op het gebied van gasloos wonen en werken. Hier hebben we allerlei duurzame materialen geïmplementeerd, zodat je deze live kunt ervaren. Van inductiekookplaten tot diverse oplossingen voor warm water, van slimme verlichting tot verschillende soorten isolatie en natuurlijk ’s werelds best geteste infraroodpanelen om je huis gasloos te verwarmen. Uiteraard zijn onze adviseurs hier aanwezig om je direct meer te vertellen over de oplossingen, te laten zien hoe ze in de praktijk werken en je te adviseren over de oplossingen die bij jouw situatie passen.

Kom, voel, vergelijk en ervaar zelf

Met het Centrum Duurzaam Wonen beschikken wij over een ruime showroom, waarin al onze oplossingen uitgebreid aan bod komen. Hier is te zien hoe deze in zowel een woon- als werksituatie in te zetten zijn. Gasvrij wonen, 0 op de meter, zelf energie opwekken, slimme alternatieven voor de cv-ketel en profiteren van een optimale energiebesparing… wij vertellen je er graag meer over. Kom, voel, ervaar en vergelijk zelf!

Maak direct een afspraak

Ervaar het op jouw locatie

Behalve in ons Centrum Duurzaam Wonen in Vught, kunnen wij je ook op andere plekken laten zien, voelen en ervaren hoe onze oplossingen werken. Zo hebben wij verschillende woningen ingericht met duurzame, aardgasvrije oplossingen. Indien gewenst komen we naar je huis of werkplek om daar ter plekke te bekijken wat mogelijk is en wat we voor je kunnen betekenen. Onze producten nemen we (voor zover mogelijk) mee, zodat je direct ziet wat je in huis haalt.

Meer weten of meteen maar een kop koffie inplannen? Neem contact met ons op of maak direct online een afspraak!

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, komt er een specialist bij jou thuis langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief.

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads