Onze showroom

Op deze site kun je van alles lezen over duurzaam en gasvrij wonen. Maar je weet natuurlijk pas echt wat je kunt verwachten, als je het zelf ervaart! Kom daarom zelf eens kijken en voelen hoe onze oplossingen in de praktijk werken in onze showroom! Maak een afspraak met één van onze adviseurs, dan weten we zeker dat we alle tijd en aandacht voor je hebben.

Bezoek de Enirgy Showroom Duurzaam wonen & werken!

Ervaar het zelf

Hoe comfortabel is een infraroodpaneel, welke oplossingen bestaan er voor warm water en wat kan smarthome je bieden qua gemak en besparing? In onze showroom infraroodverwarming in Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant) laten wij je graag een breed scala aan oplossingen zien op het gebied van gasloos wonen en werken. Hier hebben we allerlei duurzame materialen geïmplementeerd, zodat je deze live kunt ervaren. Van inductiekookplaten tot diverse oplossingen voor warm water zonder gas (waaronder elektrische boiler en warmtepomp), van slimme verlichting tot verschillende soorten isolatie en natuurlijk ’s werelds best geteste infraroodpanelen om je huis gasloos te verwarmen. Ook adviseren we je hier graag over zonnepanelen op het dak van je woning of bedrijfsruimte. Uiteraard zijn onze adviseurs hier aanwezig om je direct meer te vertellen over de oplossingen, te laten zien hoe ze in de praktijk werken en je te adviseren over de oplossingen die bij jouw situatie passen.

Kom, voel en vergelijk

Met onze vestiging in Schijndel beschikken wij over een ruime showroom, waarin al onze oplossingen uitgebreid aan bod komen. Hier is te zien hoe deze in zowel een woon- als werksituatie in te zetten zijn. Gasvrij wonen, 0 op de meter, zelf energie opwekken, slimme alternatieven voor de cv-ketel en profiteren van een optimale energiebesparing… wij vertellen je er graag meer over. Kom, voel, ervaar en vergelijk zelf!

Maak direct een afspraak

Man die iets uitlegt
Zonnepaneel
Showroom duurzaam wonen Enirgy Schijndel Meierijstad
Brochure

Ervaar het op jouw locatie

Behalve in onze showroom in Schijndel (Meierijstad), kunnen wij je ook op andere plekken laten zien, voelen en ervaren hoe onze oplossingen werken. Zo hebben wij verschillende woningen ingericht met duurzame, aardgasvrije oplossingen. Indien gewenst komen we naar je huis of werkplek om daar ter plekke te bekijken wat mogelijk is en wat we voor je kunnen betekenen. Onze producten nemen we (voor zover mogelijk) mee, zodat je direct ziet wat je in huis haalt.

Meer weten of meteen maar een kop koffie inplannen? Neem contact met ons op of maak direct online een afspraak!

Inspireren, informeren, adviseren, realiseren

Van de allereerste fase, waarin je je waarschijnlijk nog aan het oriënteren bent, tot het moment dat er zonnepanelen op je dak liggen of infraroodpanelen in je huis hangen… Tijdens het gehele traject kun je bij Enirgy terecht. We inspireren, informeren, adviseren én realiseren. Met onze jarenlange ervaring in de energiebranche helpen we je graag verder!

Daarbij bieden we altijd een advies op maat, toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Alleen op die manier kunnen we je het beste helpen!

 

enirgy-showroom

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, heb je twee opties: je komt naar onze showroom of er komt een specialist bij jou thuis langs. Waar je ook voor kiest, je afspraak is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek is het ons streven om een goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden, jouw wensen en je budget.

Neem contact op

Infra rood panelen

Infrarood panelen zelf ervaren

Zelf de mogelijkheden van gasloos wonen ervaren? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Schijndel (Noord-Brabant). Hier kun je onder andere de warmte van infrarood panelen zelf ervaren. Waar we vroeger veel gebruikmaakten van deze manier van verwarmen (stralingswarmte), zijn we in de tweede helft van de vorige eeuw massaal overgestapt op gaskachels en cv-installaties. Hiermee verwarmen we de lucht in een ruimte, in plaats van de massa (vloeren, wanden, objecten én mensen), zoals bij infrarood het geval is. We verwarmen dus al vele decennia op een andere manier dan we met infrarood verwarming doen! Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je geen idee hebt hoe de warmte van zo’n infraroodpaneel nou eigenlijk voelt. Breng dan vooral een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten staan voor je klaar om je de warmte van infrarood panelen zelf te laten voelen en ervaren. We laten je dan ook direct ervaren dat je met infrarood zowel een gehele woning of bedrijfspand kunt verwarmen, als gericht één enkele kamer of zelfs ‘koude hoek’. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Warmtepomp, zonneboiler of doorstroomverwarmer?

Onze showroom in Schijndel richt zich op het zelf zien en ervaren van allerlei duurzame oplossingen. Maar nog belangrijker is misschien wel het advies dat we hierbij geven. Afhankelijk van jouw wensen, budget en situatie bekijken we wat bij je past. Leent je woning zich voor een warmtepomp of kun je beter kiezen voor infraroodverwarming? Kun je besparen met een zonneboiler en wat zijn je opties op het gebied van zonnepanelen en isolatie? Door samen met jou te bekijken waar je nu staat, wat je wilt besparen, hoe je (woon)situatie zich in de toekomst ontwikkelt, hoeveel je wilt investeren en wat je comfortabel vindt, komen we in samenspraak met jou tot een helder advies. Transparant, duidelijk, persoonlijk en helemaal op maat gemaakt voor jou!

Adviseurs duurzame oplossingen Schijndel

Ook zelf ervaren hoe duurzaam wonen werkt?

Wilt je ook zelf ervaren hoe duurzaam wonen in de praktijk werkt? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. In onze showroom in Schijndel helpen wij je graag verder met een goed, op maat gesneden advies. Samen bekijken we de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen, infraroodverwarming, warmtepomp, doorstroomverwarmer, zonneboiler, isolatie, inductie- of elektrisch koken, warm water zonder gas en meer. Maak een afspraak in één van onze vestigingen of bij jou op locatie. We ontmoeten je graag!

Afspraak maken

Onze missie

De wereld verandert. En dus is het nodig dat ons energiegebruik mee verandert. Duurzamer, slimmer, efficiënter. Zodat we ook in de toekomst nog net zo comfortabel kunnen leven als nu. Maar hoe doe je dat? Welke keuzes passen bij je, welke passen bij je huis en situatie en welke producten kunnen behulpzaam zijn wanneer je anders met energie wilt omgaan? In het Centrum Duurzaam Wonen, de uitgebreide showroom van Enirgy in Schijndel, is het onze missie om je advies, producten en diensten te bieden die je helpen bij deze en andere vragen.

Enirgy keuze maken

Duurzame visie, duurzame relaties

Behalve op duurzame producten en diensten, leggen we de focus bij Enirgy ook op duurzame relaties. Met klanten, medewerkers en anderen. Een goede vertrouwensband met elkaar opbouwen, waarbinnen het prettig samenwerken is: daar krijgen wij energie van.

Kom je binnenkort ook een kop koffie doen? Wil je meer weten over ons, onze missie en doelstellingen of onze producten zelf ervaren? Maak een afspraak in ons Centrum Duurzaam Wonen of neem contact met ons op voor een afspraak bij jou op locatie!

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads