https://www.watchesko.com Showroom infrarood-verwarming | Ervaar het zelf | Enirgy

Jouw persoonlijke aanspreekpunt voor alle vragen over duurzaam wonen!

Enirgy

Showroom infrarood-verwarming

Zelf eens ervaren hoe de warmte van infrarood-verwarmingspanelen aanvoelt? Of zien hoe deze in de praktijk kunnen worden gebruikt? Bezoek onze showroom infrarood-verwarming of vraag een presentatie aan! Bij het Centrum Duurzaam Wonen van Enirgy ben je van harte welkom!

Op deze website geven wij je volop informatie over onze infrarood-verwarmingspanelen. Maar een echt goed beeld krijg je pas als je de warmte en werking van de panelen zelf kunt ervaren. Daarom geven wij je graag een presentatie van de panelen in de praktijk. In onze showroom of bij je thuis.

 

 

Showroom duurzame infrarood-verwarming

Bij Enirgy beschikken we over een mooie showroom, die je dagelijks en op afspraak kunt bezoeken. Hier zie je hoe infraroodverwarming werkt in bijvoorbeeld een woonhuis of op kantoor. Ook hebben wij verschillende woningen voorzien van infrarood panelen. Hier kun je de infrarood verwarming ervaren in bijvoorbeeld de woonkamer, serre, keuken, badkamer of veranda.

Wil je de infraroodpanelen op kantoor of industrieel gebruiken? Afhankelijk van je wensen, ontvangen wij je graag in een ruimte die aansluit op je situatie.

Op die manier kun je zien, voelen en ervaren hoe de panelen werken en eruit zien in de omgeving die je (wellicht) ook voor ogen hebt.

Maak een afspraak

 

 

Showroom gasloos wonen

Naast voorbeelden van infraroodverwarming vind je in onze showroom ook allerlei mogelijkheden om geheel van het gas af te gaan. Verwarmen met onze infrarood verwarmingspanelen maar ook water verwarmen met bijvoorbeeld een doorstromer, elektrische boiler of warmtepomp en inductiekookplaten. Dit alles kun je in onze showroom zien en ervaren. Maak direct een afspraak of loop eens binnen.

Zelf opwekken: showroom zonnepanelen

Om daarna nog nul op de meter te creëren, leveren wij ook één van de beste merken zonnepanelen die er momenteel te krijgen zijn, zowel huur als koop. Benieuwd wat je zelf op kunt wekken en benieuwd wat je nodig hebt om van te leven? Wij kunnen een inschatting maken hoeveel panelen je nodig hebt om genoeg energie op te wekken voor je huidige stroomverbruik, plus de energie die je zou gaan gebruiken wanneer je helemaal ‘all electric’ zou gaan wonen. Op die manier weet je precies hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om gasloos te gaan wonen en elektrisch te gaan verwarmen, douchen en koken.

We kunnen zo een totale offerte maken om all electric te gaan. Bekijk hier het filmpje.

 

 

Isoleren en besparen

Behalve voor infrarood-verwarming, zelf opwekken, gasloos wonen en warm water zonder gas, kun je bij het Centrum Duurzaam Wonen van Enirgy ook terecht voor meer informatie over isoleren en besparen. Onze adviseurs geven je graag tips die passen bij jouw (woon- of werk)situatie en vertellen je wat je kunt besparen in jouw situatie. Meer weten? Bezoek onze showroom, waar je alle mogelijkheden rondom isoleren en besparen zelf kunt ervaren!

Showroom duurzaam verwarmen

Wil je zelf eens in de praktijk ervaren hoe duurzaam verwarmen werkt? Kom dan naar onze showroom infraroodverwarming! Hier zie, voel en ervaar je zelf wat duurzaam verwarmen door middel van infraroodverwarming is en leggen we je graag uit hoe infraroodverwarming werkt. In ons Centrum Duurzaam Wonen vind je bovendien niet alleen meer informatie over infraroodverwarming! Ook de andere aspecten van duurzaam wonen, zoals warm water zonder gas, inductiekoken, zelf opwekken en isoleren kun je hier direct in de praktijk zien en ervaren.

 

Warm water zonder gas

Wonen zonder gas betekent duurzaam verwarmen (infraroodverwarming), gasloos koken én warm water genereren zonder gas. Maar hoe doe je dat nou? In onze showroom vind je allerlei oplossingen voor warm water zonder gas, zoals doorstroomverwarmers, zonneboilers en meer.

Het Centrum Duurzaam Wonen is gevestigd in Vught, Noord-Brabant. Van daaruit helpen we klanten door heel Nederland. Voor mensen uit onder andere Vught, ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch), Tilburg, Breda, Eindhoven, Uden, Meierijstad, de rest van Noord-Brabant en Limburg is onze showroom ‘om de hoek’. Kom je van ver(der) weg of wil je liever een presentatie bij je thuis? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs bezoeken je graag!

Interesse?
Wat is het nut van wachten, als je nu al duurzamer, goedkoper en comfortabeler kunt wonen zonder gas? Wij helpen je graag mee met de transitie naar een duurzame woning! Neem contact met ons op via 073 – 345 1123 of info@enirgy.nl of bezoek ons in het Centrum Duurzaam Wonen, dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 10h00 tot 17h00

Informeer

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Liever tastbare informatie?
Download dan een van onze brochures

Naar downloads