Showroom infrarood verwarming

Op deze site kun je van alles lezen over duurzaam en gasvrij wonen. Eén van de oplossingen die daarbij mogelijk zijn, is duurzame infrarood verwarming. Maar wat kun je daar nu van verwachten? Dat weet je natuurlijk pas echt, als je het zelf ervaart! Kom daarom zelf eens kijken en voelen hoe onze infrarood verwarming in de praktijk werkt in onze showroom!

Centrum Duurzaam Wonen

Hoe comfortabel is een infraroodpaneel, welke oplossingen bestaan er voor warm water en wat kan smarthome je bieden qua gemak en besparing? In het Centrum Duurzaam Wonen in Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant) laten wij je graag een breed scala aan oplossingen zien op het gebied van gasloos wonen en werken. Hier hebben we allerlei duurzame materialen geïmplementeerd, zodat je deze live kunt ervaren. Van inductiekookplaten tot diverse oplossingen voor warm water, van slimme verlichting tot verschillende soorten isolatie en natuurlijk ’s werelds best geteste infraroodpanelen om je huis gasloos te verwarmen. Ook adviseren we je hier graag over zonnepanelen. En uiteraard zijn onze adviseurs in onze showroom infrarood verwarming aanwezig om je direct meer te vertellen over de oplossingen, te laten zien hoe ze in de praktijk werken en je te adviseren over de oplossingen die bij jouw situatie passen.

Kom, voel, vergelijk en ervaar zelf

Met het Centrum Duurzaam Wonen beschikken wij over een ruime showroom, waarin al onze oplossingen uitgebreid aan bod komen. Hier is te zien hoe deze in zowel een woon- als werksituatie in te zetten zijn. Infraroodpanelen, gasvrij wonen, 0 op de meter, zelf energie opwekken, slimme alternatieven voor de cv-ketel en profiteren van een optimale energiebesparing… wij vertellen je er graag meer over. Kom, voel, ervaar en vergelijk zelf in onze showroom infrarood verwarming!

Maak direct een afspraak

Bezoek de Enirgy Showroom Duurzaam wonen & werken!

Showroom infrarood verwarmen Enirgy
Showroom infrarood verwarming Enirgy
Showroom infrarood panelen Enirgy

Ervaar het op jouw locatie

Behalve in ons Centrum Duurzaam Wonen in Schijndel (Meierijstad), kunnen wij je ook op andere plekken laten zien, voelen en ervaren hoe infrarood panelen werken. Zo hebben wij verschillende woningen ingericht met duurzame, aardgasvrije oplossingen. Indien gewenst komen we naar je huis of werkplek om daar ter plekke te bekijken wat mogelijk is en wat we voor je kunnen betekenen. Onze producten nemen we (voor zover mogelijk) mee, zodat je direct ziet wat je in huis haalt.

Meer weten of meteen maar een kop koffie inplannen? Neem contact met ons op of maak direct online een afspraak!

Waarom een showroom infrarood verwarming?

In onze showroom vertellen wij je graag meer over infrarood verwarming. Maar waarom zou je nu eigenlijk kiezen voor IR-panelen? Nou, omdat infrarood verwarming een breed scala aan voordelen heeft! Wij zetten de vijf beste redenen voor je op een rij:

  1. Duurzaam: onze HR-infraroodverwarming is een erg duurzame en milieuvriendelijke manier van verwarmen.
  2. Forse kostenbesparing: met IR panelen bespaar je flink op je energierekening.
  3. Toekomstgericht: in 2050 moeten we met zijn allen ‘van het gas af’. Infraroodverwarming is volledig elektrisch en dus gasloos; hiermee ben je dus klaar voor de toekomst!
  4. Gezond en heilzaam: de warmte van de zon, 100% veilig voor het hele gezin. Met infrarood heb je bovendien geen last van ongewenste luchtcirculaties.
  5. Gericht verwarmen: verwarm de koude zones in je woning of (bedrijfs)pand met gerichte zone-verwarming.

Wil je meer weten over de voordelen? Kom naar onze showroom infrarood verwarming! Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Ook interesse in infraroodverwarming?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, kun je ervoor kiezen om naar onze showroom infrarood panelen te komen of om een afspraak te plannen bij jou thuis. Er komt dan een specialist bij je langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Waar je ook voor kiest, je afspraak is geheel vrijblijvend.

Afspraak maken

In onze showroom infrarood panelen ervaren

In onze showroom voor infrarood verwarming in Schijndel (Meierijstad) kun je onder andere de warmte van infrarood panelen zelf ervaren. Maar wat is infrarood verwarming eigenlijk? Waar we vroeger veel gebruikmaakten van deze manier van verwarmen (stralingswarmte), zijn we in de tweede helft van de vorige eeuw massaal overgestapt op gaskachels en cv-installaties. Hiermee gingen we de lucht in een ruimte verwarmen, in plaats van de massa (vloeren, wanden, objecten én mensen), zoals bij infrarood het geval is. Het is dus inmiddels vele decennia geleden dat we op deze manier verwarmden. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je geen idee hebt hoe de warmte van zo’n infraroodpaneel nou eigenlijk voelt. Breng dan vooral een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten staan voor je klaar om je de warmte van infrarood panelen zelf te laten voelen en ervaren. We laten je dan ook direct ervaren dat je met infrarood zowel een gehele woning of bedrijfspand kunt verwarmen, als gericht één enkele kamer of zelfs ‘koude hoek’. Lees meer over duurzaam verwarmen of neem contact met ons op voor een afspraak!

Méér dan alleen infrarood panelen

Onze showroom in Schijndel richt zich op het zelf zien en ervaren van allerlei duurzame oplossingen. Naast infrarood panelen zijn dat ook andere duurzame oplossingen voor wonen zonder aardgas, zoals de warmtepomp, inductiekoken, elektrische boiler, verschillende vormen van isolatie, zonnepanelen en meer! Daarbij is het advies van onze ervaren specialisten onmisbaar. Afhankelijk van jouw wensen, budget en situatie bekijken we wat bij je past. Leent je woning zich voor een warmtepomp of kun je beter kiezen voor infraroodverwarming? Kun je besparen met een zonneboiler en wat zijn je opties op het gebied van zonnepanelen en isolatie? Door samen met jou te bekijken waar je nu staat, wat je wilt besparen, hoe je (woon)situatie zich in de toekomst ontwikkelt, hoeveel je wilt investeren en wat je comfortabel vindt, komen we in samenspraak met jou tot een helder advies. Transparant, duidelijk, persoonlijk en helemaal op maat gemaakt voor jou!

Enirgy Showroom Infrarood Panelen

Markt 13a
5482 NE – Schijndel

Openingstijden:

maandag 13:00–17:00
dinsdag 10:00–17:00
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Telefoon nummer:

073 345 1123

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads