Stijgende energieprijzen?

Zo bespaar je slim op je energierekening!

stijgende gasprijzen

Het is de laatste tijd overal in het nieuws: de energieprijzen stijgen ongekend hard. Vooral de gasprijs breekt alle records, en de verwachting is bovendien dat deze prijzen verder zullen stijgen. Bij Enirgy weten we dat verduurzamen dé oplossing is om de stijgende energieprijzen het hoofd te bieden. Waarom? Dat leggen we je graag uit!

1. De goedkoopste energie is energie die je niet gebruikt

Je kunt zelf natuurlijk al het één en ander doen om je energierekening naar beneden te krijgen. De verwarming wat lager draaien, de lichten niet onnodig laten branden en apparatuur die je niet gebruikt helemaal uitzetten. Maar je bespaart uiteraard ook flink op je energierekening wanneer je je woning goed isoleert. Bij Enirgy helpen we je graag wanneer je je dak, spouwmuur of vloer wilt laten isoleren. Komen wij bij je thuis voor een inspectie van je woning, dan maken we meteen een gratis quick scan van je energieverbruik en de manier waarop je kunt besparen. Op die manier begin je direct met het naar beneden brengen van je energierekening!

2. Gasloos wonen = voordeliger

Vooral de gasprijzen stijgen de laatste tijd fors. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je flink bespaart wanneer je aardgasvrij gaat wonen. En dat is prima mogelijk, zelfs met een wat kleiner budget. Stap voor stap verduurzamen of in één keer helemaal van het gas af? Bij Enirgy kan het allemaal. Zo kun je ‘klein’ beginnen met bijvoorbeeld een doorstroomverwarmer in je keuken en badkamer voor warm water zonder gas, of een aantal infraroodpanelen voor gasloos verwarmen. Op die manier bespaar je direct op je gaskosten, zonder dat je meteen helemaal gasloos gaat wonen. Maar ook als je wél in één keer helemaal over wil op all-electric wonen, dan kan dat. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met je!

3. Zelf energie opwekken

We hoeven je niet uit te leggen dat je fors op je energierekening gaat besparen op het moment dat je met zonnepanelen zelf energie gaat opwekken. Uiteraard vormen zonnepanelen een investering, maar je hebt deze gemiddeld binnen vijf tot zeven jaar terugverdiend. Met de oplopende energieprijzen is je terugverdientijd bovendien nog (veel) korter! Combineer je je zonnepanelen met een verduurzamingsslag naar gasloos wonen, dan bespaar je nóg meer, omdat je dan geen gas meer verbruikt én je eigen elektriciteit opwekt. Onze adviseurs vertellen je graag meer over zonnepanelen en/of duurzaam wonen.

Wil je weten hoe jij meteen kunt besparen op je energierekening? Plan een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs in onze showroom of bij je thuis. Of loop eens binnen in ons Centrum Duurzaam Wonen in Vught. Wij vertellen je graag meer!

Persoonlijk advies

Bel mij terug voor nader advies of een afspraak

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads

× WhatsApp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday