https://www.watchesko.com Referenties | Verhalen van onze klanten | Enirgy

Jouw persoonlijke aanspreekpunt voor alle vragen over duurzaam wonen!

Enirgy

Referenties

Kosten besparen met infrarood- en zonnepanelen

Het verhaal van Leen van Dalen

Toen Leen van Dalen wilde besparen op zijn gas- en stroomkosten, kwam hij uit bij zonnepanelen en infraroodpanelen van Enirgy. Met tien zonnepanelen op zijn dak en infraroodpanelen op zolder en in de woonkamer, bespaart hij niet alleen kosten, maar kan hij in de toekomst misschien zelfs van het gas af.

Lees het complete verhaal

Senegalese warmte in hartje Rotterdam

Het verhaal van Amsata Bijl

Midden in Rotterdam staat een woning die volledig functioneert op elektriciteit. Het is de woning van Amsata Bijl en zijn gezin. Zijn gehele huis, maar liefst vijf woonlagen, wordt verwarmd door infraroodverwarming van ThermIQ. Zijn enthousiasme over de verwarmingspanelen is groot. “Ik ben half Nederlands, half Senegalees”, vertelt hij. “De warmte van Senegal is heerlijk. In Nederland is de zomer wel oké, maar ik had nooit gedacht dat ik de Senegalese warmte in de winterperiode ook in mijn huis zou kunnen ervaren.”

Lees het complete verhaal

Volledig over op duurzaam wonen

Het verhaal van Daisy Petrona

Met vier infraroodpanelen, een elektrische boiler voor het douchen en een plintboiler in de keuken, zijn Daisy Petrona en haar gezin sinds januari 2018 volledig van het gas af. En met de 22 zonnepanelen op hun dak, zijn ze ook nog vrijwel helemaal zelfvoorzienend. Goed voor mens, milieu, maatschappij én portemonnee.

Lees het complete verhaal

Infraroodverwarming als sieraad bij Haarstudio Ronky

Het verhaal van Rian Bekkers

In Haarstudio Ronky in Uden hangen normaal gesproken twee infrarood-verwarmingspanelen: één in de ruimte waar de haren van klanten gewassen worden, en één buiten, onder de veranda. “Beide panelen zijn voorzien van een prachtige print”, zegt Rian Bekkers.

Lees het complete verhaal

Duurzaamheid centraal bij DIY Soap

Het verhaal van Erica Linger

In Amsterdam, vlakbij de Albert Cuypmarkt, is DIY Soap gevestigd. Het is de winkel van Erica Linger, waar zij biologische en natuurlijke verzorgingsproducten verkoopt. Voor haar winkel was Erica op zoek naar een praktische, maar ook duurzame manier van verwarmen. Ze kwam uit bij infraroodverwarming van Enirgy, en geniet nu van de warmte van twee ThermIQ-infraroodpanelen.

Lees het complete verhaal

Verwarmingspaneel met ‘dubbelfunctie’

Het verhaal van Joop Heijmans

De praktijkruimte van Joop Heijmans, masseur en magnetiseur in het Noord-Brabantse Best, werd voorheen warm gehouden door een gevelkachel en een (warme lucht blazende) airco. De gevelkachel werd ingezet in de wintermaanden, wanneer het echt koud was, de airco wanneer het fris was in bijvoorbeeld voor- of najaar. Sinds de zomer van 2017 is Joop Heijmans overgestapt op een infrarood-verwarmingspaneel van Enirgy. Hiermee verwarmt hij op een prettige manier in alle seizoenen.

Lees het complete verhaal

Comfortabele speelruimte bij Mox Spellen

Het verhaal van Michel de Haas

Een pand dat gebruikt werd als magazijn omtoveren tot een gastvrije winkelruimte… Voor die uitdaging stond Michel de Haas, eigenaar van Mox Spellen in Heerhugowaard. In zijn winkel, die 120m2 telt, verkoopt hij niet alleen bord-, kaart- en miniatuurspellen, maar zijn mensen ook welkom om die spellen te komen spelen. En dan is het natuurlijk prettig als zij kunnen genieten van een comfortabele warmte.

Lees het complete verhaal

Duurzaam verwarmen bij horecabedrijf Bossche Brouwers

Het verhaal van Arie van den Brand

In een oud industrieel pand aan de Tramkade in ’s-Hertogenbosch is brouwpodium ‘Bossche Brouwers aan de vaart’ gevestigd. Hier kunnen mensen terecht voor een heerlijk biertje van de huisbrouwerij en een hoop gezelligheid. Aan de voorkant van de bar is met behulp van infraroodpanelen van Enirgy een heerlijk comfortabele warmte-zone gecreëerd.

Lees het complete verhaal