Verhalen van onze klanten

Gasloos verwarmen in de praktijk

Referenties

Duurzaam verwarmen sportclub kantine clubgebouw

“Voor ons was deze stap heel logisch”

Het verhaal van Pedro van de Ven

Toen de Schijndelse voetbalvereniging SV Avanti ’31 halverwege het jaar 2021 ging nadenken over de bouw van een nieuw verenigingsgebouw, was direct duidelijk dat het bestuur daarbij van het gas af wilde. En dus ging Avanti in gesprek met Enirgy. Twee jaar later is de nieuwe kantine volledig aardgasvrij. Enirgy leverde er duurzame infraroodverwarming.

Lees het complete verhaal

infraroodverwarming in kantine en kantoorruimte

Comfortabele extra werkplekken voor VGE

Het verhaal van Christian vd Pas

In het voorjaar van 2021 verhuisde VGE, een expert in UV-C desinfectie-oplossingen, naar een nieuw bedrijfspand in Schijndel. Toen het buiten frisser werd, bleek dat er voor een aantal werkplekken behoefte was aan gerichte verwarming. Duurzame infraroodverwarming bleek voor VGE een perfecte oplossing.

Lees het complete verhaal

comfortabel wonen infrarood verwarming

Luxe, comfortabel én duurzaam wonen

Het verhaal van familie Smit

Wie kennismaakt met Dirk en Corné Smit, bemerkt meteen het enthousiasme en het plezier waarmee zij beiden vertellen over de verduurzamingsslag die ze onlangs lieten uitvoeren. Sinds de winter van 2021 is hun prachtige vrijstaande woning in Schijndel vrijwel geheel gasloos. De woning vormt dan ook hét bewijs dat duurzaamheid en luxe wonen uitstekend samen kunnen gaan. “Qua comfort is het echt perfect!”

Lees het complete verhaal

gasloos toekomstgericht huis

Van jarenvijftighuis tot toekomstgerichte woning

Het verhaal van Lizeth Maasland

Toen ze een huis uit 1958 helemaal stripte om het opnieuw op te bouwen, was dat voor Lizeth Maasland het moment om de woning volledig te verduurzamen. Met onder andere zeven infraroodpanelen en een ‘plintboiler’ van Enirgy, woont Lizeth nu volledig gasloos.

Lees het complete verhaal

infrarood-verwarmingspanelen-autobedrijf-uden

‘Groots’ verwarmen bij autobedrijf Ton Crooijmans

Het verhaal van Ton Crooijmans

Waar eerst een gas-heater warme lucht de werkplaats in blies, zorgen nu 27 infrarood-verwarmingspanelen voor een comfortabele warmte. Autobedrijf Ton Crooijmans in Uden ging helemaal van het gas af en koos voor een letterlijk en figuurlijk ‘grootse’ verwarming. Die nieuwe manier van verwarmen is volgens de eigenaar en medewerkers zowel duurzaam als prettig.

Lees het complete verhaal

investering-zonnepanelen-enirgy

Waardevolle investering in zonnepanelen van Enirgy

Het verhaal van Thijs Robben

Toen Thijs Robben zijn woonhuis in 2019 geheel liet renoveren, maakte hij er meteen een duurzame, gasloze woning van. Van isolatie tot warmtepomp, alles kwam aan bod. Enirgy leverde er 33 zonnepanelen.

Lees het complete verhaal

infraroodverwarming in kantine en kantoorruimte

Infraroodverwarming als onderdeel van complete verduurzaming

Het verhaal van Peter de Groot

Toen Peter de Groot nieuwe zonnepanelen liet leggen met een vermogen van 6000 Wattpiek, ging hij zich oriënteren op het volledig gasloos maken van zijn woning. Sinds het voorjaar van 2020 is zijn gasaansluiting verzegeld en is zijn woning ‘all-electric’.

Lees het complete verhaal

infraroodverwarming in kantine en kantoorruimte

Goede service, open communicatie en duurzame oplossingen

Het verhaal van Lida Spuijbroek

In het huis waar Lida Spuijbroek begin 2019 ging wonen, was op dat moment alleen heteluchtverwarming aanwezig. Een warmtebron die ze niet comfortabel, maar ook niet duurzaam vond. Ze woog verschillende alternatieven tegen elkaar af. Met als resultaat 18 infrarood-verwarmingspanelen, een warmtepomp en een warmtepompboiler van Enirgy.

Lees het complete verhaal

duurzaam-wonen-zonnepanelen-en-infraroodverwarming-totaalpakket

Totaalpakket voor duurzaam wonen

Het verhaal van Jako Verstraate

Zijn online zoektocht naar de A-merk infraroodpanelen van ThermIQ, bracht Jako Verstraate al snel bij Enirgy. En toen bleek dat Enirgy ook een volledig pakket verduurzamingsmaatregelen kon bieden, legde hij uiteindelijk (vrijwel) al deze werkzaamheden hier neer.

Lees het complete verhaal

infraroodverwarming in kantine en kantoorruimte

Infraroodverwarming bij Integrated Bakery

Het verhaal van Frans van der Schoot

In de industriële omgeving van Integrated Bakery bieden drie infrarood-verwarmingspanelen uitkomst. Door inzet van de panelen zijn twee moeilijk te verwarmen ruimtes namelijk alsnog comfortabel warm.

Lees het complete verhaal

Huis met zonnepanelen

Kosten besparen met infrarood- en zonnepanelen

Het verhaal van Leen van Dalen

Toen Leen van Dalen wilde besparen op zijn gas- en stroomkosten, kwam hij uit bij zonnepanelen en infraroodpanelen van Enirgy. Met tien zonnepanelen op zijn dak en infraroodpanelen op zolder en in de woonkamer, bespaart hij niet alleen kosten, maar kan hij in de toekomst misschien zelfs van het gas af.

Lees het complete verhaal

Amsata Bijl

Senegalese warmte in hartje Rotterdam

Het verhaal van Amsata Bijl

Midden in Rotterdam staat een woning die volledig functioneert op elektriciteit. Het is de woning van Amsata Bijl en zijn gezin. Zijn gehele huis, maar liefst vijf woonlagen, wordt verwarmd door infraroodverwarming van ThermIQ. Zijn enthousiasme over de verwarmingspanelen is groot. “Ik ben half Nederlands, half Senegalees”, vertelt hij. “De warmte van Senegal is heerlijk. In Nederland is de zomer wel oké, maar ik had nooit gedacht dat ik de Senegalese warmte in de winterperiode ook in mijn huis zou kunnen ervaren.”

Lees het complete verhaal

Enirgy Duurzaam Lamp

Volledig over op duurzaam wonen

Het verhaal van Daisy Petrona

Met vier infraroodpanelen, een elektrische boiler voor het douchen en een plintboiler in de keuken, zijn Daisy Petrona en haar gezin sinds januari 2018 volledig van het gas af. En met de 22 zonnepanelen op hun dak, zijn ze ook nog vrijwel helemaal zelfvoorzienend. Goed voor mens, milieu, maatschappij én portemonnee.

Lees het complete verhaal

Haarstudio Rian Bekkers

Infraroodverwarming als sieraad bij Haarstudio Ronky

Het verhaal van Rian Bekkers

In Haarstudio Ronky in Uden hangen normaal gesproken twee infrarood-verwarmingspanelen: één in de ruimte waar de haren van klanten gewassen worden, en één buiten, onder de veranda. “Beide panelen zijn voorzien van een prachtige print”, zegt Rian Bekkers.

Lees het complete verhaal

Erica Linger Heater

Duurzaamheid centraal bij DIY Soap

Het verhaal van Erica Linger

In Amsterdam, vlakbij de Albert Cuypmarkt, is DIY Soap gevestigd. Het is de winkel van Erica Linger, waar zij biologische en natuurlijke verzorgingsproducten verkoopt. Voor haar winkel was Erica op zoek naar een praktische, maar ook duurzame manier van verwarmen. Ze kwam uit bij infraroodverwarming van Enirgy, en geniet nu van de warmte van twee ThermIQ-infraroodpanelen.

Lees het complete verhaal

Verwarmingspaneel met ‘dubbelfunctie’

Het verhaal van Joop Heijmans

De praktijkruimte van Joop Heijmans, masseur en magnetiseur in het Noord-Brabantse Best, werd voorheen warm gehouden door een gevelkachel en een (warme lucht blazende) airco. De gevelkachel werd ingezet in de wintermaanden, wanneer het echt koud was, de airco wanneer het fris was in bijvoorbeeld voor- of najaar. Sinds de zomer van 2017 is Joop Heijmans overgestapt op een infrarood-verwarmingspaneel van Enirgy. Hiermee verwarmt hij op een prettige manier in alle seizoenen.

Lees het complete verhaal

Spellenwinkel heaters

Comfortabele speelruimte bij Mox Spellen

Het verhaal van Michel de Haas

Een pand dat gebruikt werd als magazijn omtoveren tot een gastvrije winkelruimte… Voor die uitdaging stond Michel de Haas, eigenaar van Mox Spellen in Heerhugowaard. In zijn winkel, die 120m2 telt, verkoopt hij niet alleen bord-, kaart- en miniatuurspellen, maar zijn mensen ook welkom om die spellen te komen spelen. En dan is het natuurlijk prettig als zij kunnen genieten van een comfortabele warmte.

Lees het complete verhaal

Bosche Brouwers

Duurzaam verwarmen bij horecabedrijf Bossche Brouwers

Het verhaal van Arie van den Brand

In een oud industrieel pand aan de Tramkade in ’s-Hertogenbosch is brouwpodium ‘Bossche Brouwers aan de vaart’ gevestigd. Hier kunnen mensen terecht voor een heerlijk biertje van de huisbrouwerij en een hoop gezelligheid. Aan de voorkant van de bar is met behulp van infraroodpanelen van Enirgy een heerlijk comfortabele warmte-zone gecreëerd.

Lees het complete verhaal

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads