Infrarood overal toepasbaar

Infrarood verwarming kan op verrassend veel plaatsen van meerwaarde zijn! Hieronder hebben wij een aantal toepassingen voor je op een rij gezet.

Infraroodverwarming: dé manier om je huis ‘all electric’ te verwarmen

Infraroodverwarming is zeer geschikt voor zowel particuliere als zakelijke en zelfs industriële toepassingen. Je kunt de infrarood-verwarmingspanelen gebruiken als energiebesparende verwarming voor je gehele pand, maar een paneel is ook prima geschikt om op zichzelf staand een koudere plek te verwarmen, zoals een zolder of werkplaats. De verwarming kan, anders dan bij cv-installaties, gericht gestuurd worden. Daardoor is infrarood erg geschikt om specifieke zones te verwarmen, zoals bij balies, operatiekamers, (kantoor)werkplekken of delen van een bedrijfshal.

Ja, ik wil ook infraroodverwarming!

Wil je meer weten over all-electric, aardgasvrij en comfortabel je huis verwarmen met tot 15% rendement op je investering? Bezoek onze showroom in Vught of maak een afspraak met een adviseur bij jou thuis. Wij nodigen je graag uit om zelf de voordelen van infraroodverwarming te komen ervaren! Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies en het in kaart brengen van alle mogelijkheden.

Direct contact

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads