Totaalpakket voor duurzaam wonen

Zijn online zoektocht naar de A-merk infraroodpanelen van ThermIQ, bracht Jako Verstraate al snel bij Enirgy. En toen bleek dat Enirgy ook een volledig pakket verduurzamingsmaatregelen kon bieden, legde hij uiteindelijk (vrijwel) al deze werkzaamheden hier neer.

Project in het kort

  • Complete verduurzaming woning
  • 10 zonnepanelen, 9 infrarood-verwarmingspanelen
  • Dakisolatie en Thermoshield-verf
  • Volledig van het gas af

“Al in mijn vorige woning maakte ik gebruik van de infrarood-verwarmingspanelen van ThermIQ”, vertelt Jako Verstraate. “Toen ik verhuisde, wist ik meteen dat ik ook mijn nieuwe woning zo duurzaam mogelijk wilde inrichten. De infraroodpanelen bevielen goed, ik vind dat een heel prettige warmte. Daarom ging ik vanuit mijn nieuwe woning op zoek naar een leverancier van deze panelen bij mij in de buurt. Ik kwam toen bij Enirgy uit. Zij bleken nog veel meer voor me te kunnen doen op het gebied van het verduurzamen van mijn woning. Het is een huis uit 1947, dus het was wel nodig!”

“Enirgy kwam met het totaalpakket het goedkoopst uit de bus. Daarnaast was mijn gevoel bij hen meteen goed: het zijn fijne mensen en ze denken graag mee. Uiteindelijk hebben ze me geholpen met dakisolatie, zonnepanelen, infrarood-verwarmingspanelen en Thermoshield-verf. Deze verf kaatst de warmte terug, zodat het rendement van je infraroodpanelen nóg hoger wordt. Warm water krijg ik nu via een doorstromer en ik heb in de deuren en ramen nieuw HR++-glas laten plaatsen. Deze twee laatste dingen zijn niet door Enirgy geleverd, maar zorgen ervoor dat mijn huis in zijn geheel nu verduurzaamd is. Mijn muren waren al goed geïsoleerd, dus vandaar dat Enirgy voor mij alleen dakisolatie hoefde te leveren.”

“Mijn gevoel bij Enirgy was meteen goed. Het zijn fijne mensen en ze denken graag mee. Daarnaast kwamen ze met het totaalpakket het goedkoopst uit de bus.”

“Enirgy biedt mij een goede service; bij vragen staan ze voor me klaar en ze houden zich aan hun afspraken. Mijn infraroodpanelen kan ik aansturen via HomeIQ, een app op mijn telefoon. Daar zou ik zelfs de lampen mee aan en uit kunnen doen, maar mijn lampen zijn niet ‘slim’ dus die functie gebruik ik niet. Ook kan ik met HomeIQ vanaf mijn werk alvast mijn infraroodpanelen thuis aanzetten. Via mijn slimme meter kan ik met HomeIQ zien wat mijn zonnepanelen opbrengen én wat mijn elektrische apparatuur verbruikt. Eigenlijk wil ik graag volledig energieneutraal worden. Maar dat red ik met 10 zonnepanelen niet. Daarom heb ik ook zogenaamde ‘winddelen’: stukjes van windmolens die je kunt kopen en die jou energie leveren. Mijn gaskraan is inmiddels afgesloten. En met mijn duurzame, gasloze huis, ben ik helemaal klaar voor de toekomst!”

Terug naar alle verhalen

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, komt er een specialist bij jou thuis langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Direct contact

Duurzaam wonen, wat zijn de mogelijkheden?

Ontvang informatie over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen.

Neem contact op

Deze duurzame keuzes maakten onze klanten!

Lees hoe anderen onze positieve Enirgy hebben ervaren.

Bekijk ervaringen

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Maak een afspraak

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads