Je woning verduurzamen

Voor veel woningeigenaren is het tegenwoordig een ‘hot topic’: je woning verduurzamen. Want hoe doe je dat? Waar begin je? Wat kost het? En hoe zorg je ervoor dat je in een duurzame, gasloze woning net zo comfortabel kunt blijven leven als je altijd gewend was? Welkom bij Enirgy! In onze showroom in Schijndel (Noord-Brabant) geven wij je een compleet advies rondom het verduurzamen van je woning.

Geef mij direct een advies op maat over duurzaam wonen!

infrarood verwarming in huis

Wonen zonder aardgas

Ga je je woning verduurzamen, dan kun je dat op allerlei manieren doen. Van isolatie en HR++-glas tot zonnepanelen laten leggen op je dak. Veel mensen zorgen er bij de verduurzaming van hun woning ook meteen voor dat ze ‘van het gas af gaan’. Dat betekent dat ze een breed scala aan ‘all electric’ oplossingen nodig hebben voor hun woning. In ons Centrum Duurzaam Wonen kun je al deze oplossingen zelf zien en ervaren. Of het nu gaat om inductie koken, oplossingen voor warm water zonder gas of infraroodverwarming. Daarnaast bieden we hier ook onder andere isolatiemogelijkheden, zonnepanelen en nog veel meer! Al deze oplossingen zijn in onze showroom te zien én te ervaren. Onze adviseurs staan voor je klaar!

zonnepanelen

Zelf energie opwekken

Een belangrijk punt bij het verduurzamen van je woning, is het zelf opwekken van energie. Dat is tegenwoordig met zonnepanelen vrij betaalbaar en het rendement van zonnepanelen is de laatste jaren bovendien fors toegenomen. Zonnepanelen zijn dan ook een goed voorbeeld van de manier waarop je zelfvoorzienend kunt worden in je energiebehoefte (0 op de meter). Heb je eenmaal 0 op de meter, dan betaal je geen energiekosten meer en gaan je maandlasten dus fors naar beneden!

Wat kost het verduurzamen van je woning?

De kosten voor het verduurzamen van je woning zijn uiteraard afhankelijk van een groot aantal factoren. Welk energielabel heeft je woning op dit moment? Hoe groot is je woning, wat is de ligging, wat is je budget? Wil je in stappen verduurzamen of in één keer? Bij Enirgy – Centrum Duurzaam Wonen bekijken we graag samen met jou wat je wensen zijn en hoe we deze optimaal in kunnen vullen. Op die manier geven we je graag een compleet advies op maat! Bij Enirgy weten we daarnaast dat het verduurzamen van je woning op termijn alleen maar geld gaat opleveren! We zien de kosten die je betaalt voor het verduurzamen van je woning niet als kosten, maar als een investering die zich vaak binnen enkele jaren terug verdient. Ben je eenmaal uit de kosten, dan kun je beginnen met geld verdienen. Dat kan zelfs oplopen tot honderden euro’s per maand!

 

 

ir panelen

Meteen starten met verduurzamen?

Heb je interesse in het verduurzamen van je woning, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op! Wij maken graag een afspraak met één van onze adviseurs in ons Centrum Duurzaam Wonen in Schijndel (Noord-Brabant) of bij jou thuis! We luisteren naar je wensen en brengen je woonsituatie in kaart, zodat we je een optimaal advies kunnen geven omtrent duurzaam wonen in jouw situatie!

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads