Vanwege een verschil in visie en inzichten, hebben wij helaas moeten besluiten om niet verder te gaan met onze Enirgy-vestiging in Hilvarenbeek. Per 5 juli 2021 kun je dan ook niet meer terecht in onze Enirgy-winkel aan de Gelderstraat. Onze collega Dave, die beheerder was van deze vestiging, gaat vanaf dit punt zijn eigen weg en zal Enirgy verlaten. Wij wensen hem veel succes met zijn toekomstplannen!

Uiteraard blijven we vanuit Schijndel en Vught graag actief voor onze klanten in de regio Hilvarenbeek! Ons team is op de hoogte van alle lopende opdrachten: klanten die een opdracht hebben geplaatst in onze Enirgy-winkel in Hilvarenbeek, worden vanaf nu door ons team in Schijndel en Vught verder geholpen. Zij ontvangen een persoonlijke e-mail van ons. Daarnaast gaan we snel op zoek naar een nieuwe, passende vestiging in deze regio. Zodat we je snel weer bij jou in de buurt verder kunnen helpen.

Daarnaast blijft onze vestiging in Vught uiteraard beschikbaar voor je als showroom en ontvangstplek. Kom hier dus gerust eens langs als je meer wilt weten over onze oplossingen voor duurzaam wonen en werken!

Wil je meer weten over de sluiting van onze vestiging in Hilvarenbeek? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads