Waardevolle investering in zonnepanelen van Enirgy

Toen Thijs Robben zijn woonhuis in 2019 geheel liet renoveren, maakte hij er meteen een duurzame, gasloze woning van. Van isolatie tot warmtepomp, alles kwam aan bod. Enirgy leverde er 33 zonnepanelen.

Project in het kort

  • 33 zonnepanelen op woonhuis
  • Installatie in 1 dag
  • Omvormer met optimizer
  • All-electric woning

 

“Ik heb een jaren-dertig-woning, die ik in 2019 helemaal heb gerenoveerd”, vertelt Thijs Robben. “En toen ik toch bezig was, ben ik meteen maar van het gas af gegaan en heb mijn huis verduurzaamd. Zo zijn de buitengevels geïsoleerd, is er een warmtepomp geplaatst en heb ik zonnepanelen laten leggen. De zonnepanelen heb ik bij Enirgy besteld. Ik kende hen al, dus ze hadden voor mij een hoge gunfactor, maar ze bleken ook een mooi tarief te bieden. In september 2019 zijn de 33 zonnepanelen op mijn platte dak geplaatst.”

 

“Met de app kan ik zien wat de zonnepanelen opleveren en wat ik verbruik. Niet alleen in kilowatt, maar ook in euro’s.”

“Na de offerte was het vervolgtraject prima: binnen één dag waren de panelen geplaatst en de omvormer aangesloten in mijn meterkast. De omvormer is voorzien van een optimizer. Deze zorgt ervoor dat de energie-opbrengst van ieder afzonderlijk zonnepaneel maximaal wordt. Met de app zie ik wat de zonnepanelen opleveren en wat ik verbruik aan elektriciteit. Niet alleen in kilowatt, maar ook in euro’s. Dat werkt gemakkelijk, en het is erg leuk! Omdat ik een all-electric woning heb, komt daar dus een rekensommetje uit, waarbij je hoopt dat de zonnepanelen meer opleveren dan je verbruikt. In de zomer lukt dat zeker, in de winter uiteraard meestal niet. In dat geval lever ik stroom terug aan het net.”

“Ik ben blij met de zonnepanelen, en 2020 is met het mooie weer tot nu toe een goed zonnepanelenjaar. Mijn zonnepanelen zijn de investering dan ook méér dan waard!”

Terug naar alle verhalen

En waar mogen wij jou mee helpen?

Wil jij ook graag verduurzamen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder! Als je een afspraak maakt bij Enirgy, komt er een specialist bij jou thuis langs om zo goed inzicht te krijgen in de te realiseren verbeteringen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Direct contact

Duurzaam wonen, wat zijn de mogelijkheden?

Ontvang informatie over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen.

Neem contact op

Deze duurzame keuzes maakten onze klanten!

Lees hoe anderen onze positieve Enirgy hebben ervaren.

Bekijk ervaringen

Plan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Maak een afspraak

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads