Een Warme Winteravond…

Wil je genieten van een heerlijke winteravond, met volop inspiratie over duurzaam wonen en werken? Kom dan op woensdagavond 20 december naar de Markt in Schijndel! Wij organiseren dan voor onze klanten én andere geïnteresseerden een Warme Winteravond. Op deze avond beginnen we met een heerlijk winters hapje en drankje. Terwijl je kinderen op onze kosten gebruik kunnen maken van de schaatsbaan van het oergezellige Winterpark Schijndel, inspireren wij je graag op het gebied van duurzaam wonen en werken. We sluiten de avond af met een gezellige borrel in het Winterpark. Ben je erbij?

Geniet van een toffe avond rondom duurzaam wonen

– Tussen 17.30 uur en 18.00 uur ben je van harte welkom om binnen te lopen in onze showroom aan de Markt 13A in Schijndel.
– Een lekker winters hapje en drankje staan voor je klaar!
– Terwijl de kinderen zich op onze kosten kunnen vermaken op de schaatsbaan in het Winterpark, inspireren wij je graag met meer informatie over duurzaam wonen en werken in onze showroom. Van zonnepanelen tot warmtepompen en van infraroodverwarming tot warm water zonder gas: je vindt het hier allemaal!
– Onze partners Isolatie.com en Autarco vertellen je graag meer over duurzaam isoleren en zonnepanelen. Heb je een vraag over één van onze andere producten? Ook die kun je uiteraard aan ons stellen deze avond!
– Rond 20.00 uur – 20.30 uur gaan we samen naar het Winterpark om af te sluiten met een gezellige borrel.

Wil je er (gratis) bij zijn? Meld je aan via maartje@enirgy.nl en geef aan met wie je wilt komen (partner, kinderen). We nemen dan contact met je op!

 

Winterpark schijndel

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads