De WaterIQ-waterontharder

Dé echt duurzame oplossing tegen kalkaanslag

  • Duurzaam, energiebesparend en comfortabel
  • 15 jaar garantie
  • Binnen één jaar terugverdiend

Maak een afspraak Direct contact

Ontdek de vele voordelen van de WaterIQ-waterontharder!

Kalk op je sanitair, in je apparaten en in je leidingen kan behoorlijk vervelend zijn. Enirgy heeft dé duurzame oplossing voor je: onze WaterIQ waterontharder. Deze kent tal van voordelen:

  • Betere smaak van je kraanwater, koffie en thee
  • Langere levensduur van huishoudelijke apparatuur
  • Minder schoonmaakmiddelen en wasmiddel nodig
  • Heerlijk zachte was en minder huidirritatie
  • Binnen enkele minuten te installeren

Na installatie van de WaterIQ zie je meteen dat het water minder kalkaanslag veroorzaakt. Binnen enkele weken zie je zelfs bestaande kalkaanslag verdwijnen. Bovendien begin je direct met energie besparen én comfortabeler wonen.

Dé duurzame oplossing

De innovatieve WaterIQ-ontharder is een écht duurzame oplossing tegen kalkaanslag. Doordat kalkaanslag voorkomen wordt, heb je geen schadelijke schoonmaakmiddelen of andere chemische middelen nodig om deze te verwijderen. De waterontharder genereert een sterk magnetisch veld en voorkomt hiermee dat kalkaanslag zich kan hechten. Door het magnetisch veld kunnen calcium en magnesium in het water niet kristalliseren. De waterontharder haalt de kalk dus niet uit het water, maar zorgt er wel voor dat deze zich niet meer hecht op je apparatuur en leidingen. De waterontharder gaat onder de meeste omstandigheden levenslang mee en is onderhoudsvrij. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met de ontharder, dan heb je 15 jaar garantie op de magnetische werking. Daarnaast ontvang je 100 dagen tevredenheidsgarantie.

Binnen één jaar terugverdiend!

De WaterIQ-waterontharder heb je meestal binnen een jaar al terugverdiend! Doordat je bespaart op je energierekening, minder wasmiddel en schoonmaakmiddelen nodig hebt en je elektrische apparatuur langer mee gaat, is een investering méér dan de moeite waard. Behalve een slimme investering, is het gebruik van de waterontharder ook erg comfortabel. Zo zorgt de ontharder voor heerlijk zachte was, een betere smaak van je kraanwater en minder huidirritatie.

Maak een afspraak Direct contact

Persoonlijk advies

Bel mij terug voor nader advies of een afspraak

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures


Downloads

× WhatsApp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday