Winterpark Schijndel

Informatieavond infraroodpanelen winterpark Schijndel

Winterpark Schijndel vol ‘positive enirgy’!

Winterpark verwarmingLekker schaatsen, warme chocolademelk, knusse lichtjes en overal gezelligheid… december is dé feestmaand, vol positieve energie! Bij Enirgy zijn we daarom één van de grootste sponsoren van Winterpark Schijndel.
Als leverancier van duurzame warmte dragen we Winterpark Schijndel al jarenlang een warm hart toe. Zowel letterlijk als figuurlijk! Want het Winterpark wordt, net als voorgaande jaren, warm gehouden door Enirgy. Onze panelen hangen door het gehele wintercafé en bij de uitgiftebalie van de polsbandjes en schaatsen. Daarmee bezorgen we de bezoekers van het Winterpark niet alleen een comfortabel gevoel, het is voor ons ook een ‘proeve van bekwaamheid’. Hiermee laten we namelijk zien dat we zelfs een tent in de wintermaanden lekker warm en behaaglijk kunnen houden!

Open avond Duurzaam Wonen

Op woensdag 11 december organiseren wij een open avond die geheel draait om duurzaam wonen. Wij informeren én inspireren je graag over allerlei onderwerpen die te maken hebben met gasloos wonen en 0 op de meter. Met diverse sprekers, onder meer op het gebied van isolatie, verwarming, elektrisch verwarmd tapwater en zonnepanelen. Uiteraard staan een kopje koffie en iets lekkers voor je klaar! Op deze avond vind je niet alleen volop informatie over de vele mogelijkheden, maar ook over de manier waarop je met een aantrekkelijke korting kunt profiteren van deze duurzame oplossingen door middel van gezamenlijke inkoop in Meierijstad.

Het programma van de open informatieavond

19.00 uur: ontvangst met koffie
19.15 uur: welkomstwoord en introductie
19.30 uur: presentatie infrarood verwarming
20.00 uur: presentatie Benext, smart home systemen
20.30 uur: pauze voor een hapje en drankje
21.00 uur: presentatie en meer informatie over gasloos wonen, warm tapwater, isolatie, zonnepanelen
21.45 uur Tevreden klant aan het woord.
22.00 uur: afsluiting en mogelijkheid tot vragen stellen
22.15 uur: gezellig naborrelen in het wintercafé
Let op! Het programma kan nog worden aangepast.

badkamer
dak met zonnepanelen
woonkamer
Vul jij samen met ons het Winterpark met positieve energie? Kom dan naar het Winterpark voor onze open avond of ‘gewoon’ voor de gezelligheid. Of kom eens langs in het Centrum Duurzaam Wonen in Vught. Hier laten we niet alleen zien hoe je met infraroodpanelen je woning of werkplek a’’ electric kunt verwarmen, maar ook hoe je de rest van je woning of bedrijfspand geheel gasloos en duurzaam kunt maken. Van zonnepanelen tot warmtepomp, isolatie en meer: in het Centrum Duurzaam Wonen staat positieve energie centraal. ‘Live on positive enirgy’!

Maak kans op een infraroodpaneel t.w.v. €700!

Wil jij kans maken op een infraroodpaneel ter waarde van maar liefst €700? Doe dan mee met onze win actie! Maak een selfie in het Winterpark met één van onze infraroodpanelen of op de ijsbaan, zet deze op Facebook en tag ‘Enirgy’ en ‘Winterpark Schijndel’. Je maakt dan automatisch kans op een duurzaam en comfortabel infraroodpaneel van Enirgy! Hiermee luid je het nieuwe jaar in met volop positieve energie! Het paneel wordt op vrijdag 3 januari feestelijk uitgereikt aan de winnaar van de actie.

Meteen beginnen met besparen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je onze drie beste bespaartips direct in je mailbox!

  •  

Liever tastbare informatie?

Download dan een van onze brochures

download
Downloads